Аюрведична натурална паста за зъби K.P.Namboodiri’s

1
Добави коментар
lubopav
lubopav

K.P.Namboodiri’s Dantadhavanachoornam е най-популярната и уважавана марка за аюрведична козметика в Индия. Уважавана и предпочитана от ценителите в цял свят. Безценен дар от Аюрведа, почитан от поколения следващи традицията на древните ценности и абсолютната чистота. Легендарно име и марка, която вече 80 години работи за здрави, чисти и бели усмивки в цял свят.

Аюрведична натурална паста за зъби K.P.Namboodiri’s e 100% вегетарианска, билкова, без флуор. Съдържа безценни натурални природни продукти. Подходяща е за всички възрасти, за деца, бременни и кърмачки.

Аюрведа – науката за живота се основава на природните принципи. Всички аюрведични продукти използват само и единствено натурални съставки, директно свързани с живата природа. Натуралната паста за зъби K.P.Namboodiri’s е създадена на билкова основа и с натурални средства се бори ефективно срещу бактерии и всички известни проблеми и заболявания на зъбите и устата. Има силно противовъзпалителни, анти-септични и анти-бактериални свойства, за да предпазва от зъбни заболявания. Освен облекчаване на възпаления и зъбобол, предпазва от язви в устата и лош дъх. Заздравява зъбите и венците, като защитава от общите проблеми със зъбите.

Пастата НЕ съдържа: продукти с животински произход, синтетични и минерални масла, изкуствени оцветители, ароматизатори и консерванти. Не съдържа флуорид.

Разфасовка от 100 г. Цена за брой – 10 лв. ОЧАКВАЙТЕ СКОРО В НАЛИЧНОСТ!

Можете да я поръчате ТУК, в контактната ни форма, или на телефон: 0889 695 444. Моля опишете вида и бройките на желаните продукти, точен адрес за доставка, име на получател, телефон за връзка, както и предпочитано време, в което можете да приемете доставката. Продуктите могат да бъдат доставени по куриер с наложен платеж. Базовата такса за куриерската услуга до адрес  е 5.00 лв. за София и страната, и  3.20 лв. при доставка до избран офис на куриерската фирма.

Аюрведичната натурална паста за зъби K.P.Namboodiri’s съдържа перфектното съчетание на билки, има мощно противовъзпалително действие, антисептични и антибактериални свойства които дават сигурна защита срещу заболявания на зъбите и устната кухина. Действа укрепяващо на зъбния емайл, почиства зъбния камък, изчиства потъмнелите повърхности по зъбите,  способства за бързото овладяване на инфекциозни процеси в устната кухина, ефикасна е дори при активни възпаления, кариеси и болка, намалява кървенето на венците, заздравява възникнали ранички, дава свеж, здрав дъх и защитава от микроби и неприятна миризма. Укрепява цялостното здраве на зъбите, венците и цялата устна кухина, предотвратява възможни зъбни заболявания.

Пастата е изцяло на базата на лечебни растения, използвани от хилядолетия в Аюрведа за възстановяване на равновесието между капха (кафа) и вата дошите отговорни за здравето на зъбите и устата. Пастата няма каквито и да било странични действия.

Ключови съставки на натурална аюрведична паста за зъби K.P.Namboodiri’s:

Всеки грам съдържа: Сух джинджифил 1,5 mg, Черен пипер 1.5 mg, Piper longum (Pippali) 1.5mg, Индийски бадем Харитаки (Terminalia Chebula) 1.0 mg, Emblica officinalis (амла) 1.0 mg, Женско биле Liquorice (Glycyrrhiza glabra Linn) 1.0mg, Camphora (Kapoor) 3.0 mg, карамфил 2,5 mg

Паста за зъби без флуор.

Напълно безвредна.

Не съдържа химически елементи.

Показания: против кариес и гингвинит

Противопоказания: няма данни

Странични ефекти: няма данни

Препоръки за употреба: за възрастни и деца над 6 г. Измивайте зъбите по възможност след всяко ядене, минимум два пъти дневно

Условия за съхранение и годност: В сухи, защитени от светлина места, при температура не по-висока от 20 градуса. Срок на годност – 2 години.

Страна производител – Индия.

Разфасовка: 100 г.

Цена на единична бройка: 10 лв. ОЧКАВАЙТЕ СКОРО В НАЛИЧНОСТ!

Можете да я поръчате ТУК, на мейл [email protected], или на телефон: 0889 695 444. Моля опишете вида и бройките на желаните продукти, точен адрес за доставка, име на получател, телефон за връзка, както и предпочитано време, в което можете да приемете доставката, или пък предпочитан офис на куриерската компания. Продуктите могат да бъдат доставени само по куриер с наложен платеж. Таксата за доставка варира между 3 и 5 лв. в зависимост от дестинацията, до офис на Еконт или адрес се праща, тежестта и наложения платеж на пратката. Пратки на стойност над 150 лв. се доставят безплатно.

Хората, прочели този материал, харесаха също и:  Dasanakanti Churnam

Ако тази публикация ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!