Вили се мазни на Звезделина / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес- светски събития,…

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Бившите претендентки за короната на „Мис България 2013“ – Вили Стоянова и Звезделина Иванова, все по-активно си общуват в социалната мрежа, макар в Двореца на риалити формата да показаха, че не се харесват, забеляза bliasak.bg.

Инициатор на „приятелството“ им очевидно е Вили, която не спира да залива бившата си конкурентка с мили и ласкави похвали колко е красива и готина.

„Много яка Звезди“ и „Не се влияй от медийния ми образ… знаеш, че всичко е лъжа и измама! Да излизат нашите хора и да избухваме викам аз“, призова Вили, обяснявайки се на Звезделина защо пред камерите я обвиняваше, че е момиче на повикване.

Освен видимото желание да се хареса на съгражданката си от Варна, по всичко личи, че Вили директно си призна, че с провокативните обвинения е търсила внимание и е искала да се направи на интересна.

Припомняме, че по време на кастингите Вили Стоянова направи шокиращи разкрития, че нейни близки приятели в миналото са си поръчвали Звезделина за участие в групов секс. Видеото бе излъчено в национален ефир и бе част от визитката на Стоянова, и с която тя моментално стана трън в очите на Звезделина.

Кореспонденцията