Близо 2 000 играха на „Забий с Fresh” 2013

1
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

След близо 50 турнира на 20 различни плажа, най-големият аматьорски турнир по плажен волейбол в България – „Забий с Fresh” завърши второто си издание

Водолази забиват с неопрени, а чаровни близначки грабват златните медали на Арапя

Рекордна публика от над 300 души аплодира плажните забивки в Китен

Точно 2022 любители на плажния волей и летните емоции се включиха в близо 50-те турнира от тазгодишното издание на най-свежото лятно волейболно турне „Забий с Fresh”. С това морската обиколка на Kamenitza Fresh грабна титлата за най-голям аматьорски турнир по плажен волейбол в България. Със състезанията, които се изиграха през изминалия уикенд на къмпинг „Градина”, кампанията бе официално закрита, след като посети точно 20 различни плажа и предложи свежи летни емоции не само на хилядите участници, но и на множеството фенове край игрищата за плажен волейбол.

Най-много свежи отбори (по 32 тима с няколко резерви) имаше по време на надпреварите в Китен, Приморско и Варна-Рапонги, а титлата за най-многочислена и ентусиазирана публика категорично грабна плажът на Атлиман, където по време на двата турнира стотици фенове аплодираха плажните забивки с Kamenitza Fresh в ръка.

Най-ефектен и вълнуващ пък бе предпоследният турнир на къмпинг Арапя, където отново се включиха максимален брой отбори, сред които и четири дамски двойки, като една от тях, съставена от близначки, грабна златните медали. Страхотно впечатление направи уникалният отбор водолази, които се пуснаха като редови отбор в турнира, но за шоу на публиката забиваха край мрежата с усмивка и типична подводна екипировка – неопрени. Феновете в публиката на къмпинга станаха свидетели и на най-резултатния мач в историята на „Забий с Fresh”, завършил 31:29 точки, а за финал цялата свежа компания на къмпинга отпразнува титлата на близначките, многото емоции и успешния финал на турнира с впечатляващ Kamenitza Fresh Harlem Shake.

Приятните летни емоции са обичайна гледка на турнето „Забий с Fresh” – през 2012 първото издание на кампанията буквално „завладя” родното Черноморие с турнири на 13 плажа и регистрирани общо 700 отбора. Тази година състезанието по плажен волейбол стартира в средата на юни, добави 6 нови локации по Южното Черноморие и 1 на Северното, а общият брой турнири бе увеличен от 29 на 48. Общият брой регистрирани отбори бе 1011, като нововъведението тази година бяха специалните GoPro камери, които участниците носеха върху каски на главите си, за да може цялата емоция и спортен хъс да бъдат уловени на видео. Най-вълнуващите моменти вече са на http://www.kamenitza.com/freshvolleyballvideos, а сред тях има както отлични отигравания до мрежата, така и ефектни плонжове и комични ситуации, всички заснети от уникалната перспектива на играчите.

Летният круиз на най-свежия турнир по плажен волейбол „Забий с Fresh“ е една от вече станалите традиция летни кампании на Kamenitza Fresh – иновативният бирен микс, с който „Каменица” АД представи категорията на пазара още през лятото на 2011. Състезанията на горещия пясък са вдъхновени от двата свежи вкуса на Kamenitza Fresh – новият по-добър вкус на лимона и любимият на феновете грейпфрут бирен микс №1 в България*. „Много сме доволни от второто издание на „Забий с Fresh”. Турнирът, както и Kamenitza Fresh, носят изключителни летни емоции, така че за нас е удоволствие да помагаме на нашите фенове да се забавляват и да внасяме свежест в горещите месеци ”, коментира бранд мениджърът на Kamenitza Fresh в „Каменица” АД Христо Вълков.

Повече подробности, снимки и забавни клипове от тазгодишното издание на „Забий с Fresh” можете да намерите на http://www.kamenitza.com, както и на официалната страница на Kamenitza Fresh във facebook http://www.facebook.com/KamenitzaFresh.