Световните хитове с безспорно най-тъпи текстове

12
Добави коментар
Jordan_84
Jordan_84

След като видиш подбраните хитове тук, ще започнеш да гледаш на сакралното „През гората мина секс машина“ на Марко и Снежина като на истински словесен шедьовър:

The Wanted – „Walks like Rihanna“

Текстописецът на това парче на The Wanted веднага трябва да бъде намерен и пратен да бере боровинки в Швеция, за да осъзнае, че парите се изкарват тежко и с пот на челото, а не като ма’аш глупости върху белия лист. Вижте какъв припев е измислил завалията:

„Тя не може да пее, тя не може да танцува,
но на кого му пука – тя ходи като Риана.“

В задачката се пита как, по дяволите, ходи Риана?! Доколкото помним от булевардните списания, известно време ходеше насинена от предрусалия Крис Браун, когото обидена заряза, а после пак взе, че го взе, за да докаже колко вярна е максимата „Бий, за да те уважават.“

И какво като ходи като Риана, да не е 100 кила? Макар че, ако е 100 кила, няма да може да ходи като Риана. Тоя текст си е един голям парадокс.

Scooter – Nessaja

 

По принцип е достатъчно да видиш само една снимка на вокала на „Scooter“, за да разбереш, че от този човек може да очакваш да изпее всякаква тъпня. Но с парчето си „Nassaja“ групата показа, че немците все още си ги бива в таланта да правят световни глупости. В песента се споменава:

„Това не е птица, това не е самолет. Това трябва да е Дейв, който е във влака.”

Ако, по примера на „Излел е Дельо хайдутин“, песента на „Скутър“ се завърти в космоса, вервайте, че до 2 часа извънземните ще кацнат на земята и ще започнат гневно да ни заливат с непозната, зеленикава, воняща смес, за да ни го върнат за неприятните емоции, които сме им причинили.

Alex C & Y-Ass – Du hast den schoensten Arsch der Welt

Не е задължително да имаш договор с „Пайнер“, за да пееш глуповати песни. В това ни убедиха някои си Alex C и Y-Ass, които превзеха световните чартове с озадачаващото си парче на немски на име „Ти имаш най-хубавия з*дник на света“. Целият припев е възхвала на „глутеус максимус“-а на лирическия герой:

„Обръщаш живота ми с главата надолу.
Ти имаш най-хубавия з*дник на света.

  З*дник на света.
  З*дник на света.
  З*дник на света.
  З*дник на света.“

Плачи, Петрарка! Мълчи, Бодлер! Без съмнение това са вторите най-ужасни немски словосъчетания, които чуваме, след „Зиг хайл“.

David Tavare & Ruth – Call me baby

Какво му трябва на един успешен денс хит? Лесно запомняща се мелодийка, женски вокал и безумен припев. Поне такава е рецептата на „Call me baby“, където със странна упоритост се повтаря:

„Ако не знаеш името ми, можеш да ме наричаш „бебче“.

Без коментар. Всъщност, само с един коментар – със същия кощунствен успех авторът на този текст можеше просто да отиде и да напише „Х*й“ на гробницата на Тутанкамон.

Вижте още: 5 парчета, които звучат в ада

Други публикации: Share and Enjoy
Коментари