Спортен шик от Stradivarius » eMODNO мнение

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

В градският стил на младите дами незаменимо място е отредено на спортните облекла и аксесоари, които се преплитат по-интересен начин с други тенденции. Подобно е излъчването на повечето аутфити в каталога на Stradivarius за месец август, където виждаме есенната колекция на испанската марка.

Фотосесията за lookbook-а е в черно-бяла гама, а от цялостното излъчване струи усещане за абсолютна свобода на стила и практичност, които модерната жена не трябва да пренебрегва, за да се чувства комфортно.

От брандът залагат на разнообразни трендове, но най-осезаемо се открояват рокаджийски, бохемски, колежански и спортни мотиви. Ако обичате удобството и ефектната визия със сигурност ще намерите по нещо за себе си в есенната модна линия на марката.

В колекцията откриваме ефирни рокли с принт на цветя, къси топове с надписи, дънки, карирани ризи, сексапилни кожени поли, якета в бейзболен или рокаджийски стил и гащеризони. По отношение на аксесоарите от Stradivarius са заложили на грънж боти с вата, раници,  плетени шапки или кожени каскети с козирки.

Има нещо много бунтарско и очарователно в кадрите от каталога… Вие, обичате ли подобен стайлинг?

Автор: Делица Цонева