Николай Пашев: Много от певиците са некоректни при плащането!

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Името на Николай Пашев нашумя в „Шоуто на Слави” и проекта „Стани попфолк звезда” преди около три години. В момента той е най-хитовият създател на чалга хитове у нас и певиците буквално се надпреварват, за да ползват услугите му. Но не и да си… плащат, разкри самият той пред “ШОУ”.

На кастинга за композитори в „Стани попфолк звезда” 24-годишният талант успя бързо да впечатли Слави и екипа му, но пък отнесе солидна порция от арогантните подигравки на Дългия за облеклото и крехкото си телосложение. Въпреки това Николай не помни с лошо шоумена. „Две години след участието ми в „Шоуто на Слави “ почти по едно и също време ме потърсиха Джена и Анелия.

Интересното беше, че Анелия ми се обади в 2.30 сутринта. Думите й бяха: „Здравей, Анелия се обажда. Искам хит. Лека вечер”. И това беше… След месец записахме „Проба-грешка“. И песента стана „Хит на годината”! А с Джена се познаваме още от ученици в музикалното в Котел. С нея направихме дуета й с Андреас „Да те прежаля“ – парчето стана пък „Дует на годината”, споделя Пашев пред „ШОУ”.

Последният му проект, за който го потърсили, е наистина впечатляващ – дуетната песен на Анелия и Преслава, озаглавена „Няма да съм друга”. Двете фолкдиви били категорични, че само той би уцелил точното парче.

Коректни ли са всички певици при плащането, питаме го от упор. “Често се случва някоя певица да ме завлече с пари или да забави плащането. Има критични моменти, но се оправяме. Стремя се, когато записвам, да си взимам своето, каквато и да е цената. Често имаме разногласия”, признава хитмейкърът.

Георги СТОЯНОВ