Певицата Джорджиа: Спрях с фолка, работя като салонна управителка в ресторант

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Тези дни се разчу, че певицата Джорджиа се е хванала на работа като салонен управител в столично заведение, за да издържа дъщеричката си, защото бащата на детето – Кирчо Руския, ги е оставил да мизерстват! Репортер на “ШОУ” се свърза с Десислава Георгиева, както е истинското име на изпълнителката, за да разбере истината от първо лице.

– Вярно ли, че си започнала работа като салонен управител, защото Кирчо Руския не ти плаща издръжка за дъщеря ви Алия и ви е оставил да мизерствате?
– Това са пълни глупости! Ние сме в много добри взаимоотношения!
Сега яслата е в лятна ваканция и малката е при баща си на морето във Варна. Той се грижи перфектно за нея! През този един месец й е и майка, и баща. Ние сме се разбрали – той ще си поеме грижите към детето, а мен не е длъжен да ме издържа! Всичко е тихо и мирно на този етап… Но и да ми се случи нещо такова, ако си представим хипотетично – да, защо не – за мен не е проблем да работя и на пет места заради детето си!

– Значи сега не работиш, за да свързвате двата края, както се казва?
– Понеже съм напълно свободна, искам да се занимавам с нещо – не мога да бездействам и само да ходя по кафета. Искам да се чувствам полезна и пълноценна. Ще сменям стила на пеене, не ходя на участия, искам да са откъсна от поп-фолка и правя пауза…

– Какво точно работиш?
– Работата ми е много приятна – помагам за резервациите, за настаняването в едно заведение. А то е много класно, едно от най-вървежните в София в момента. Няма нищо срамно, мен не ме е срам да правя нещо, което ми е приятно, а и ме подпомага финансово – защо не?!

– Какво стана с конфликта ви с Емануела, която започна връзка с мъжа ти, точно когато ти беше на смъртно легло?
– Тя си живее нейния си живот, аз съм си продължила моя. Всички сме щастливи поотделно! Преди време ми казаха, че нещо се избъзикала с името ми в една пловдивска дискотека, но не ме интересува!

– Как си със здравето? Ти получи пак кризи преди време след животоспасяващата операция преди повече от 2 години?
– Не мога да разбера от какво са ми тези болки в стомаха! Правя си постоянно изследвания! Трябва пак да ме отворят, за да проверят, но мен ме е страх отново да легна под ножа! Пих хапчета и се пооправих, но проблемът не е решен изцяло. Дано да не ме боли повече! Но ако ми се наложи повторна операция, ще се върна там, където ми направиха първата – в болницата Пловдив.

Хората там си знаят работата, спасиха ми живота, не искам някой тепърва да отваря, да гледа има ли проблем, няма ли проблем… Не искам да ставам опитно зайче!

Блиц на Валерия КАЛЧЕВА