Лудите прищявки на звездите

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Известните определено си знаят цената и искат да я затвърдяват, където и да са! Представяме ви няколко примера от най-шантавите неща, които звездите държат да им бъдат поднасяни.

Джей Ло държи винаги преди концерт, всичко зад сцената да е изцяло бяло – цветя, дивани и столове. Тя има списък с точните ароматни свещи, които иска (също бели!) и дори държа храната да е в тон – бяла риба в грозде.

Кание Уест винаги иска кърпите му да са на Версаче и да са в точния размер за лицето му, когато ги ползва на сцената. Дори настоява всички хора от екипа му да нося дрехи от 100% памук!

Когато пътува, Шер се нуждае от цяла стая само за перуките си и допълнителна стая за личния си масажьор. Освен това, тя не допуска чашите й да са в различен цвят от черно.

Бионсе неслучайно има репутация на дива – по време на последното си турне, тя държала температурата на стаята й е да е точно 25 градуса и не позволявала да има абсолютно никаква бърза храна зад сцената.

Кейти Пери пък отказва участия ако не й осигурят хладилник със стъклена врата, точно определени лампи във френски стил и цветя в различни нюанси на бяло, розово и лилаво. Освен това тя не позволява на шофьорите си да говорят или дори да я поглеждат през стъклато за обратно виждане. И това ако не доведе до инцидент!

Етикети: Бионсe, дженифър лопес, кание уест, Кейти Пери