Мръснишките снимки на Майли Сайръс

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Някога тя беше добро и дори сладникаво момиченце, влязло в ролята на съвременна Дисни принцеска. Днес обаче тя вече е на 20 години, пуши цигари, издава провокативни клипове и се гордее със скандалния си имидж. Доказва го с поредната си фотосесия, този път пред обектива на Тери Ричардсън.

Майли Сайръс позира пред фотографа по доста мръснишки начин, както може да се убедите от снимките, които може да разгледате в нашата галерия.

Terry Richardson Перверзната ѝ визия е допълнена от убийствено червено червило, комбинирано с дълги нокти, лакирани в същия цвят.

Снимките предизвикаха остра полемика сред американското общество, според законите на което госпожица Сайръс все още е непълнолетна. Късокоската ще навърши заветните 21 години в края на ноември.

На подобни нападки обаче Майли отговаря по следния начин: „Продавам албуми и това е всичко, което искам да правя в момента. Не ме интересува, че някои хора не харесват прическата ми, смятат, че се обличам прекалено провокативно или пък намират клиповете ми за скандални. Ако ми пукаше, досега щях да съм се намразила.”

Terry Richardson Относно новата си песен We Can’t Stop бившата Хана Монтана споделя: „Тя е създадена по истинска история, случила ми се през една откачена нощ. Когато чух парчето за първи път, осъзнах, че то пресъздава изключително точно случката.”

Ако искате да продължаваме да ви разказваме за всичко най-любопитно от света на известните, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!