За какво мислят мъжете по време на секс?

12
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Британско изследване установи за какво мислят мъжете по време на секс.

Разкриха за какво мислят мъжете по време на секс

По време на ласките под завивките представителите на силния пол мислят най-вече за тройки, секс с приятелки на партньорката си, секс с колежки и повече авантюри в леглото, показва допитването на британското издание на списание „Космополитън“. Около 50% от обвързаните мъже тайно мислят за секс със своя приятелка, а 18 на сто от женените представители на силния пол биха желали да спят със своя колежка.

Влюбена в колега >>>

32% от обвързаните мъже искат да спят с приятелка на партньорката си, а други 32 на сто от свободните представители на силния пол искат секс с бившата си. Макар повечето участници в изследването да заявили, че са спали само с една до три жени, енергични 3% се похвалили, че „бройката им“ надхвърля 100. Само половината обаче признали, че са правили секс за една нощ.

Бившият или настоящият? >>>

Запитани дали биха променили нещо в сексуалното си минало, 36% заявили, че им се иска да са спали с повече жени, а 32 на сто искали повече авантюри под завивките. 42% от участниците в допитването признали, че са изневерявали на партньорката си, а от тях 82% казали, че са изпитвали вина след това. Те посочили скуката като причина за изневярата.

Британските мъже харесват разнообразието, като 37% се похвалили, че са се снимали, докато правят секс, 72% практикували текст секс, а 28% опитвали садо-мазо. Но тройката остава фантазия номер едно, като над половината от 732-та анкетирани мъже заявили, че са склонни да въведат трети човек в спалнята.

Садо-мазо секс за начинаещи >>>

Изследването разкрива и други тайни от сексуалните навици на мъжете. 37 на сто от участниците, които признали, че гледат порно, 11% от тях всеки божи ден, заявили, че крият това от партньорката си. 26% от ангажираните мъже се наслаждавали на тайни танци в стриптийз клуб, а 15% правили секс с жена, с която се запознали във Фейсбук.

Сексуалните навици на българите >>>Мъжките навици в секса, които ни дразнят >>>Дългите връзки и вредните навици >>>

Запитани за идеалната жена, мъжете заявили, че увереността е ключов фактор, като 76% са категорични, че искат партньорка, която знае какво прави. Близо половината от мъжете (44%) смятат, че целувката е най-интимното нещо, което двойката прави.

Какво си мислят мъжете и жените преди, по време и след секс? >>>

15.08.2013/Розали