Биляна Йотовска – eксклузивно за Cosmopolitan.bg

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

 

 Биляна в градината на тайните.Днес Биляна Йотовска е запазена марка за перфектен външен вид. Kолкото и странно да звучи Биляна Йотовска всъщност е дипломиран художник.Красивото си тяло дължи на дългогодишните занимания с гимнастика. Именно гимнастиката е спортът, към който ще насочи тригодишната си дъщеричка Никол. Колко е важно да имаш подкрепата на мъжа до теб, коя е тайната на красивото и секси тяло и колко време е нужно за да развалиш постигнатото, разказва Биляна Йотовска пред cosmopolitan.bg

Модел, танцьор, дизайнер, хореограф, инструктор, аниматор за дечицата в клуба ти – каква мечтаеше да станеш, когато беше на годините на Никол?

Винаги съм се занимавала с много неща, но като малка определено исках да бъда гимнастичка – дълги години тренирах този спорт и съм много благодарна за дисциплината, на която ме научи!

Ти си художник по образование, помага ли завършената от теб специалност в работата ти в момента?

Да обожавам си професията, много ми помага. Занимавам се изцяло с рекламите на „Secret Garden”, детският ми клуб и магазина ни за добавки „King shop“. Плакати, рекламни брошури, всичко. Това е една много перспективна професия! Надявам се да намеря време и да издам авторската си детска книжка „Паячето Синекрачко“. Това е дипломната ми работа от Академията всъщност. Вече е готова. Текстовете, рисунките и оформлението са мои. Сега остава да намеря кой да я издаде и да се организирам да го направя.

Костюмите и визията на твоето шоу – сигурно имаш участие в подготовката и проектирането им?

Всичко измисляме заедно с Невена Воденичарска, моята съдружничка, работим заедно от години и чудесно се допълваме! В момента аз се занимавам с грима и рекламата, тя работи по изработката на аксесоарите. Скоро ще имаме голяма изненада за всички наши фенове!

Кой е най-трудния момент по пътя към славата?

Не знам, не съм на „ТИ“ с това „звездеене“, което се случва с всички напоследък. Може би негативните коментари, но пък те водят до положителни от страна на хората, които ме харесват! Общо взето не обръщам много внимание на зложелателите.

 

Получаваш ли подкрепата на мъжа до теб?

Абсолютно, вече почти десет години.

Как се отнася той към ангажиментите в шоуто „Secret Garden” и кориците на еротичните списания? Смяташ ли, че те ревнува, казвал ли ти го е?

Не ме ревнува или поне въобще не го показва и не ме притеснява! Веднъж дори подари едно списание, на което бях на корицата на негов приятел. Доволен е, когато хората ме харесват. Нормално е, имаме си доверие!

Всички щастливи семейства си приличат. Кое е това, обаче, заради, което влизате в пререкания в ежедневието и как го преодолявате?

Разбира се и при нас ги има тези неща – обичайните битовизми.

 

Какви са мечтите ти за Никол? Имаш ли родителски амбиции по отношение на бъдещето й? От какво се увлича тя в момента? За какво мечтае?

Ще оставя главният избор на нея. За сега забелязвам, че обича да рисува и оцветява много добре! Със сигурност ще я запиша на гимнастика. Харесва й да бъде с мен в залата, сама се научи да прави кълбо напред 🙂

Вярваш ли, че моделите се пенсионират по-рано?

Това е професия до възраст да, възрастта обаче непрекъснато се вдига! А после имаш толкова много полезни контакти, че е лесно да се преориентираш в кино, телевизия.

 

Би ли дала път на младите и би ли ги насърчила да се включат в шоуто ти?

Разбира се!

От какво се страхуваш?

от буболечки … ха ха

От къде черпиш вдъхновение?

От любовта …

Наистина ли ще се явяваш на конкурс за боди билдинг заедно с Митко?

На бодибилдинг – не! Далеч съм от идеята да ставам културистка, ха ха. Конкурсът е „Бикини Фитнес“  – много приятна и атрактивна категория за трениращи момичета. Критерийте са леко оформено тяло, хармонична мускулатура, грация и атрактивно сценично поведение, красиво лице. Надявам се да успея да се подготвя и да участвам на Арнолд Класик в Мадрид, на 11-ти октомври заедно с Митко! Седмица по късно е състезанието, което организираме в София – Dimitar Dimitrov’s Classic 2013 – Зала Арена Армеец – с подкрепата на голяма американска компания за хранителни добавки!

Има ли нещо, което не харесваш в себе си?

На този етап външно – не! По характера ми има – да. Понякога съм адски нетърпелива!

В какво вярваш?

В чудеса.

Ако животът ти беше картина, коя щеше да е тя?

Някоя много цветна и колоритна…

 

Работиш много, а какво е мнението ти за еднодневките от еротичните конкурси и за  явлението „Златка”?

Ами … какво да е, това си е техен избор, щом ги устройва, коя съм аз, че да ги съдя. Всеки сам решава за себе си!

Би ли участвала в реалити формат, като Биг Брадър например?

Не категорично! Без значение от хонорара.

Като изключим усилените тренировки и хранителните добавки, коя е тайната на добрата физическа форма?

Постоянството! Една добра физическа форма се гради много трудно и отнема време, а за да я развалиш е нужно не повече от седмица!

Има ли универсална диета, приложима за всякакъв случай?

Да, формулата винаги е една и съща с леки промени според желаните резултати! Добре е да се хапва често, но по малко. Да не се оставят големи периоди, в които да се гладува, защото като хапнеш повечко и организмът се запасява. Повечето хора пропускат закуската, която е изключително важна. Добре е в закуската да присъстват овесени ядки, които дават енергия. Моята закуска е палачинка от три белтъка, един жълтък, малко овесени ядки и извара. Разбърква се и се приготвя на тиган. Другото задължително е водата. Аз лично се чувствам много добре, когато пия по 3-3,5 литра на ден. Съставът на менюто е важен. По-късно вечер също е приемливо да се хапне, но чиста храна – месо или риба със зеленчуци. В моето меню шоколадът не присъства. Плодовете е добре да се консумират до обяд, заради фруктовата захар.

 

Коя е болестта на 21-ви век?

Позьорщината … уви

Би ли насърчила Никол, ако иска да следва стъпките ти?

Да ще я подкрепя.

Ти си много активна в социалната мрежа – ограбва ли интернет човешкото общуване?

Социалната мрежа помага на работата ми. Общуването с приятели е съвсем друго нещо …

Получавала ли си неприлично предложение? Как би реагирала?

Получавала съм, нормално е. Понякога не им обръщам внимание, друг път заедно с Митко се забавляваме по случая.

Родителите ти подкрепят ли те в това, с което се занимаваш, помагат ли ти за отглеждането на Никол?

Да, абсолютно ме подкрепят и винаги са ме подкрепяли. Баща ми в момента работи в чужбина, а майка ми помага в моето детско клубче, както и за отглеждането на Никол. Много разчитам и на баба ми, въпреки, че е много възрастна. Оставям Никол при нея за един два часа, когато се налага. Майка ми баща ми са много отворени и либерални. От страна на баба ми и дядо ми понякога имам проблеми. Дядо ми даже се сърди истински от време на време,  докато баба ми събира всичко, което види написано за мен.

 

Как минава един ден на Биляна Йотовска?

Различно. Ако съм в София – сутрин тренирам, след това съм с Никол или я водя на детска градина.

После тичам по задачки, готвя, оправям в къщи.

Някои дни съм в детският ми клуб или помагам на Митко в магазина ни за добавки. Следобед прекарвам с Никол.

После тренираме заедно с Митко, обикновенно денят не ми стига.

Ако съм някъде на участие или снимки се съобразявам с работата. Често пътувам, особено лятото, когато имаме адски много партита!