Може ли отново да се влюби в мен?

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Толкова цветя ми подаряваше,…

Здравейте,
Имам нужда от съвет, бях заедно с едно момче до скоро от почти година. Много се обичахме, но от няколко седмици нещо сякаш го накара да се отдалечи и да не ме обича така. Той ми каза,че ще е до мен, пак ще се виждаме, но просто не чувства това като преди..А аз толкова много го обичам;( .. не сме се виждали от 1 ден и нещо .. а ми се струва като година от както се разделихме.

Той искаше да не се виждаме за сега докато уж всичко се оправи.. Надявам се , че просто му трябва време..Може заради няколко караници да се е отдалечил..Но не мога да повярвам,че не ме обича   вече..просто не мога, наистина му вярвах, че ме обича и той го показваше.. всичко беше супер.. докато някак не почнахме по-малко да си говорим, отдалечихме се .. на него му беше гадно както и на мен че се стигна до тук.. Казах му, че просто може да му трябва време.. но той ми каза “не вярвам че ще се оправим “ от което ме заболя още повече.. Сега се чувствам сама .. въпреки, че някак си имам чувството че сме заедно още ..

Исках да попитам, дали е възможно ако не се виждаме , някак да му залипсвам ..да ме потърси .. Мога ли някак да го накарам пак да се   влюби в мен ?.. Страх ме е че като не се виждаме може да си набие в главата че всичко е свършило и наистина да повярва че е .. защото аз не мога да го повярвам.. Не си представям живота ми за напред без него..  А аз не съм от момичетата които ходят  с кой ли не .. аз търся специалния за мен .. той ме намери и наистина е различен, но какво направих че го отдалечих от мен .. ;( нямам сили вече,сънувам го всяка нощ, заспивам за няколко часа и после пак стоя, като се сетя за него и ми потичат сълзите веднага.. много го обичам ..

Като си спомня, че не можеше без мен.. Толкова цветя ми подаряваше, не е мислил за друго момиче, не е и поглеждал .. просто не мога да го повярвам .. и докато ми казваше това, ме беше прегърнал силно и му беше гадно виждах че му е гадно .. Мисля си че ако не ме обичаше просто щеше да ме остави без много да говорим .. и да ме успокоява..  Ако можете дайте ми някакъв съвет, просто си го искам обратно ;( … остана ми надеждата само че може пак да му се върнат чувствата , но боли като знаеш , че е почти невъзможно ..