Ще има отопление на закрития басейн :: Трибали – новини Враца/новини Монтана/новини Видин/Враца новини/Монтана новини/Видин…

1
Добави коментар
tribali.info
tribali.info

Желаещите да участват в публичната покана за „Проектиране и строителство на обект „Отопление и вентилация на покрит плувен басейн Враца“ могат да подават документите си до четвъртък. Инвестиционният проект включва изработване на отопление и вентилация, направа на план за безопасност и здраве, пожарна безопасност и изготвяне на подробна количествена и количествено-стойностна сметка. Прогнозната стойност на строителството е 29 167 лева, като работният инвестиционен проект следва да се изработи в съответствие със заданието за инженеринга, закона за устройство на територията, Наредба № 4/21.05.2001 г. за обхвата и съдържанието на инвестиционните проекти и всички други действащи нормативни документи в тази област. При изпълнение на строително-монтажните работи, изпълнителя се задължава да спазва всички законовите изисквания, свързани със строителството, включително относно опазването на околната среда и безопасността на строителните работи.
Участниците в процедурата трябва да разполагат с екип от проектанти, притежаващи пълна проектантска правоспособност по съответната част, да са вписани в Централния професионален регистър на строителите за строежи І-ва група, пета категория и да имат валидни застраховки „Професионална отговорност” за проектанта и за строителя. Критерият за възлагане на строителството е най-ниска цена, като срокът на валидност на публичната покана е до утре, включително.
 

19-08-2013 г. 14:05 ч. | прочетено: 333, коментари: 0 |