Луксозно дамско бельо

1
Добави коментар
dimitrov111
dimitrov111

Луксозно дамско бельо
19 август 2013, понеделник 15:55:35 Europe/Istanbul

Британският топ бранд Boux Avenue откри първия си магазин у нас, който се намира в лайфстайл център Странд в Бургас. В магазина на известната марка се предлагат спални комплекти, бански, аксесоари, луксозно и фино дамско бельо.  

Новата колекция ще изкушава дамите със своя изтънчен дизайн, неутрални цветове и пастелни тонове. В магазина на Boux Avenue се предлагат също козметика, всекидневно облекло, модни аксесоари и други. Тук, могат да Ви вземат мерки и да Ви кажат кой размер е най-подходящ за Вас, ако Вие самата не сте сигурна. И това, без значение дали става дума за бельо или за други дрехи и аксесоари.

 

За удобство на клиентите, бельото в пробните има интерком система, с която може да се свържете с консултантите. Освен това, в пробните има три режима на осветление, които имитират съответно дневна, нощна и приглушена светлина. Това ще Ви помогне да видите как бихте изглеждали с новото си бельо през нощта, когато се съблечете пред половинката си например.

Жителките на Бургас, както и гостите на града, могат да отидат и да разгледат новата колекция модно и луксозно бельо, като сме сигурни че то ще им хареса. Изпълнителният директор на Странд Бургас се гордее, че първият магазин на Boux Avenue в България, е отворен именно там.

Публикувано в Бельо

от

admin