Близнаците на Милко Калайджиев ще учат в немска гимназия

2
Добави коментар
malkata_rusalka
malkata_rusalka

Милко Калайджиев

СНИМКА: АРХИВ

Близнаците на Милко Калайджиев ще учат в немска гимназия. Те са записани в гимназията с преподаване на чужди езици „Проф. д-р Асен Златаров“. От родния им Свиленград до Хасково разстоянието е 70 км, затова синовете на Милко ще бъдат на пансион. „Няма как да се изхайлазят – убеден е мустакатият певец. – С майка им проверихме на място как стоят нещата. Ходихме в общежитията. Там ги държат много строго – царят ред и дисциплина. Като в казарма. Възпитателите са преподавателите по немски и математика казаха: „Ако не си е научил, не го пускаме да излиза.“

Милко Калайджиев и жена му Маргарита неотдавна трябваше да се примирят с решението на близнаците да зарежат тениса. Антонио и Алекс бележеха доста добри резултати по турнирите, но умът им беше в друга игра – футбола. Сега може би ще се опитат да играят в младежкия отбор на ПФК „Хасково“.

Не така благоприятно се стекли обстоятелствата с прословутите понита на свиленградския певец.

През май Калайджиев сподели, че женското Мона Лиза май е бременно. Дори се чудеше „как е станала тази работа“, защото мъжкото пони Мишо е с цели 50 см по-ниско.

Разделил двете кончета, за да не стане някой сакатлък с бебето, и ги държал така разделени, докато настъпил терминът. Който така си и отминал… „Оказа се фалшива тревога – смее се Милко. – Но той, докторът, ме излъга. Каза: Бременна е.“ Милко Калайджиев си подари сам малките кончета за рождения си ден преди 2 г. Оттогава женското забременя веднъж, но Милко пропуснал да ги раздели и малкият Мишо стъпкал бебето веднага след раждането. Той се е зарекъл да не допуска повече такава грешка, но доста време напразно чака потомство.

 

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти