Любимите зимни дрехи на Ясмин Ле Бон

12
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Тя е работила като модел тридесет години, но това изобщо не е причина за спад в кариерата й. Ясмин Ле Бон все още изглежда като на 18, въпреки че е на 48 години.

През пролетта ви показахме романтична фотосесия на нея и една от трите й дъщери. Още тогава двете бяха облечени с цветните предложения на бранда Monsoon.

Monsoon

Сега Ясмин представя еклектичната есенно-зимна колекция на лейбъла. Ежедневните облекла, огромните шалове, плетивата и удобните ботуши са решени в бохо стил.

Снимките са правени извън града, на безгрижни поляни и в близост до спокойни реки. Все пак основното вдъновение на марката са фолклорните мотиви. Красотата на Ясмин Ле Бон се допълва от дрехите, които излъчват женственост и уют.

Monsoon

Преди Ясмин Ле Бон марката е била представяне още от Роузи Хънтингтън-Уайтли, Лили Доналдсън и Алесандра Амброзио.

В интервю, което се използва за рекламната кампания, Ясмин споделя, че нейният личен стил през зимата обезателно включва здрави обувки, превоз на четири колела и палто от кашмир.

Monsoon

Тя признава, че понякога й е трудно да избере дрехи, които са едновременно красиви и топли. Сигурни сме обаче, че точно затова се е съгласила да представя предложенията на Monsoon. Вижте колко сполучливи са те в нашата галерия!

За още модни тенденции станете част от Jenite.bg във фейсбук!