Мария Илиева е Fashion Idol на 2013

15
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

На стилна церемония в неделя вечер, Мария Илиева се окичи с най-големия моден приз за 2013 година – Fashion Idol 2013.

Харесай страницата ни във Facebook

По време на 22-рия Бал на топмоделите в луксозния Long Beach Resort Шкорпиловци, поп кралицата получи наградата си лично от лорд Евгени Минчев ъф Итън.

Наградите Fashion idol се връчват за 15-та поредна година и с тях са отличени Орлин Павлов, Диляна Попова, Аксиния, Роси Иванова, Благой Георгиев, Деси Тенекеджиева, Иван Христов и Андрей Арнаудов и много други, допринесли с добрия си вкус за подобряване естетическото пространство на България.

“Благодаря на всички, които с любовта и приятелството си ме правят по-красива” сподели развълнувано певицата и отбеляза, че дължи визията си на екипа професионалисти, с които работи – Георги Петков (коса), Зоран Коцов (грим) и Васил Божилов (стил).

По време на събитието Мария Илиева поздрави гостите с хитовете си „I Like“ и актуалния „Играя стилно“, като събра погледите и овациите на присъстващите с тюркоазена рокля, съобразена с дрескода на вечерта бяло и тюркоазено.

Веднага след получаването на приза, Мария Илиева, която тази есен отново ще видим като съдия във втория сезон на X Factor, отпътува за София, където продължават прослушванията на музикалното шоу №1 в света.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It