Идеи за бърз маникюр

4
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Забързаното ежедневие често отнема от времето, в което бихте могли да отделите повече внимание на прическата и маникюра си.  Искате да имате добре оформена коса, свеж тен на лицето и не на последно място красив маникюр. Не всяка дама може да създава изкуство върху ноктите си, рисувайки красиви фигури.

И въпреки, че някои се справят добре  с това, за него също е нужно време. За радост непрекъснатите иновации създават палитра от цветове и блясъци, които само  с две нанасяния върху ноктите могат да ви накарат да изглеждате така сякаш всеки ден посещавате маникюрист. За тези дами, които са разкъсани между служебните задължения и грижите за семейството вече няма оправдание.

Споделяме  красиви идеи за маникюр, които отнемат само няколко минути. Използвайте изчистени лакове в ярки цветове, такива които са наситени с брокати или други създаващи „напукан“ ефект.

Ако  разполагате с щампи за маникюр те също ще свършат чудесна работа, а и са лесни за използване. Малко фантазия и вашите нокти ще привлекат вниманието на всички. Разгледайте галерията ни.