Плажен тийн филм – изживея лятото отново

1
Добави коментар
embaka
embaka

Новият летен тийн хит на Дисни с рекорден брой гледания

ОЧАКВАЙТЕ ГОЛЯМАТА ПРЕМИЕРА НА 21 СЕПТЕМВРИ ОТ 09:30Ч. САМО ПО DISNEY CHANNEL

Плажен Тийн Филм, дългоочакваният оригинален филм на Disney Channel, ще зарадва деца и родители с невероятни летни емоции тази есен след зашеметяващия си рейтинг в САЩ.

Филмът разказва историята на двама тийнейджъри Брейди и Макензи, които мистериозно се озовават в плажен мюзикъл сниман през далечната 1960 година. Брейди и Макензи прекарват лятото си в каране на сърф и забавления. Изживявайки заедно последните моменти от това прекрасно лято във водата, се разразява огромна буря Брейди и Макензи се събуждат на плажа на стар плажен мюзикъл “Wet Side Story”. В опита си да намерят начин да се върнат обратно в настоящето те се включват в битка между сърфисти и колоездачи за контрол над местния плаж. В следващия момент всичко това се превръща в запленяващ мюзикъл с много песни, танци и летни емоции.

Премиерата на филма за България ще бъде на 21 септември от 09:30ч. само по Disney Channel.

Заснемането на филма започва през януари 2012 година в Пуерто Рико на един от най-южните и пленителни острови Фахардо. Създателите на филма са използвали похвата филм във филма, с което определено успяват да спечелят огромен интерес от страна на тийн аудиторията. Страхотните плажни гледки в комбинация с романтичните пориви на младите актьори превръщат „Плажен Тийн Филм” в любим на всички от 6 до 16 години. След премиерата на филма в САЩ на 19 юли тази година, „Плажен Тийн Филм” се превърна във филм номер едно на Дисни за годината с над 8,5 милиона гледания в деня на премиерата.

В главните роли ще видите Рос Линч познат от сериала Остин и Али, както и новооткритата звезда Мая Мичъл, Грейс Фипс в ролята на Лейла и Гарет Клейтън като сексапилния Танер. Режисьори на филма са Винче Марчело и Марк Ландри.