Ирина Шейк – диета или спорт и лакомства? » ПОТАЙНОСТИ

18
Добави коментар
svetla58
svetla58

Безспорно Ирина Шейк има една от най-горещите визии в света на модата. Руската хубавица притежава огнен сексапил и тяло за чудо и приказ, което често виждаме в предизвикателни фотосесии, рекламиращи бански и бельо.

Най-интересното е, че красавицата развенчава мнението, че топмоделите поддържат форма със сурови диети. Всъщност тя е от тези щастливи жени, които си похапва солидно, без да се притеснява за теглото.

Разбира се, това не означава, че Ирина не полага никакви усилия за външния си вид. Манекенката се придържа към следното правило – похапва с удоволствие и после тренира здраво, за да изразходва излишните калории.

„Никога не съм била на диета. Мисля, че човек трябва да яде това, което харесва, но е необходимо да прави упражнения, за да е във форма – няма значение дали във фитнес зала, чрез плуване или разходка в парка. Всяка жена трябва да полага усилия в тази насока, защото така се зарежда с положителни емоции„, разказва божествената рускиня.

В друго свое интервю, Шейк отново говори на тази тема:

„Пия много вода, но не спазвам диети. Хората са на мнение, че моделите не ядат, но биха спрели да си мислят така, ако ме видят в ресторант. Хапвам си сладолед, торти, но всичко е въпрос на баланс. След като ям подобни изкушения, прекарвам няколко часа във фитнес залата”, казва сексапилната брюнетка.

„Имам добри гени, което ми помага. Но не си мислете, че съм мързелива. Когато не пътувам, ходя 3 или 4 пъти в седмицата да тренирам”, допълва Ирина.

Автор: Делица Цонева