Ани Цолова и Виктор Николаев с КОСМИЧЕСКИ ЗАПЛАТИ в „Нова Тв”!

1
Добави коментар
gergana.boneva.5
gergana.boneva.5

Ани Цолова и Виктор Николаев  ще вземат космически заплати В Нова Тв!

Новината гръмна! Виктор и Ани ще вземат космически заплати! Вече е факт, че телевизионните водещи от Би Ти Ви се преместиха в Нова Тв. За тяхното напускане се спрягаха какви ли не истории, но ето, че най-после истината лъсна наяве!

Причината, за да катапултират от меката на Би Ти Ви на палубата на Нова Тв са космическите заплати, които са им предложили!

Вместо скромните 4000 лева, които водещите до сега получавали в Би Ти Ви, от Нова ще им дават рекордните 15 000 месечно, пишат от вестник „Всеки ден”!

Е, как да устои човек на такова предложение?!

Ани Цолова и Виктор Николаев с космически заплати в Нова Тв!

Вече стана ясно, че досегашните предположения, спрягани в медиите как двамата са били изгонени и какво ли още не, се оказаха неверни. Причината всъщност са били огромните суми, предложени им от конкурентната телевизия.

След двумесечни преговори между Нова Тв, Цолова и Николаев най-после сумата и условията били договорени!

За съжаление Би Ти Ви не успяла да задържи двамата водещи със скромната заплата от 4000 лева и без изгледи за скорошно увеличение.

По-трудна била раздялата с досегашните шефове на Ани Цолова! Преди да дойде в Би Ти Ви, водещата имала съвсем малък опит в Канал 3, след което й дали „златния шанс” да бъде водеща на сутрешния блок на голямата българска телевизия и така я направили звезда. Затова тя не можела да си представи, че някога ще си тръгне от медията по свое желание и сега, когато напуснала кораба на Би Ти Ви, тя се чувствала много гузна и задължена, обаче парите си казали думата!

Все пак става въпрос за космическата заплата от 15 000 лева, която е четири пъти по-голяма от това, което заедно с Виктор Николаев заработвали в Би Ти Ви.

А на въпроса, който сигурно всеки си задава:  Защо от Нова са се „изхвърлили” чак толкова с тези космически заплати, отговорът е: рейтинг, рейтинг и пак рейтинг!

Проблемът е в страшната конкуренция между Би Ти Ви, Нова Тв и вече Тв7 за първите три места! Факт е, че последната набира голяма скорост и започнва да удря в земята рейтингите на другите два медийни гиганта.

Откакто повечето от звездните водещи на Нова Тв, които правеха Топ предаванията на медията се преместиха в Тв7, Нова Тв, която до сега била стабилно на трето място по рейтинг започнала все по-често да заема четвъртата позиция по гледаемост и затова от ръководството решили да предприемат акция за привличане на популярни лица, които да им осигурят отново стабилен рейтинг.

Поради тази причина от Нова Тв са решили да се бръкнат „дълбоко в джоба” за заплатите на новите си звездни телевизионери.

Едни от първите „облажили” се са Ани Цолова и Виктор Николаев, които до скоро бяха в меката на Би Ти Ви, сега ще вземат космическите 15 000 лева в името на рейтинга на Нова телевизия!

сподели бутон

Етикети: TV7, Ани Цолова, Би Т, Би Ти Ви, Виктор Николаев, заплати, космически заплати, Нова ТВ, рейнитг, рейтинг, сутрешен блок, телевизионни водещи, телевизия