Извънземни

70
Добави коментар
kkeliov
kkeliov

Преди повече от десетилетия професор от Университета в Бъкингам заедно с екипа си отрива странен биологичен материал, за който преподавателят е твърдо убеден, че е с извънземен произход. 1

Извънземни
Истории и неоспорими факти за извънземни. Следи от извънземни цивлизации и култури. Извънземен живот и извънземни цивилизации. Разкази и статии за извънземни и паранормални събития.

Истината за извънземните да излезе наяве

Американското правителство трябва да сподели с обществото всички документи, които има за извънземните, и да разкрие истината за тях, смята бивш съветник на президента на САЩ Барак Обама – Джон Подеста

Научна сесия Извънземен разум за пръв път у нас

По време на научния форум ще бъдат представени резултати на лаборатории за проучвания на необичайни явления в Европа и Русия и на групи за систематично наблюдение на небето с цел регистрирането им.

Древни кръгове озадачават учените

Известни в научните среди като Големите кръгове, тези наистина огромни пръстени имат внушителен диаметър. Мистериозните каменни кръгове са забелязани за пръв път от самолет през 20-те години на миналия век.

Случаят Стивънвил

Всичко започнало на 8-ми януари, 2008 година. Нищо през този обикновен ден не подсказвало на жителите на американското градче, че от днес нататък животът им ще се промени завинаги.

Италианка забременяла от извънземни

Уфолози неведнъж са коментирали дали са възможни интимни контакти между представители на извънземна раса и земни жени. Според учените такива непременно се случват, но доказателствата за тях са прекалено оскъдни.

FacebookGoogle+TwitterPinterest