Ето по тази рокля полудяха всички жени

1
Добави коментар
Profit.bg
Profit.bg

Ето по тази рокля полудяха всички жени

22 август 2013 | 06:53

25553

След като направи фурор с рокля за 17 паунда, която носеше по време на бременността си, херцогинята на Кеймбридж Катрин вдигна до небето продажбите на ново модно творение.

Това е роклята в цвят бургунди, която тя избра да носи на първата семейна фотосесия с кралското бебе Джордж. Снимката беше направена от нейния баща Майкъл Мидълтън в имението на семейството.

Роклята е на Seraphine и струва 79 паунда. След появата на снимките продажбите на модната марка са скочили с над 100%. Вече има списъци с чакащи да получат дрехата, като от компанията предупреждават, че това може да стане едва след 16 септември.

Това не е първата рокля на Seraphine, с която се появява Кейт след раждането. При пътуването си от двореца Кенсингтън към дома на родителите си тя избра флорална рокля на марката. За нейната доставка се чака четири седмици. Струва 85 паунда.

Евтините рокли, които херцогиня Кейт превърна в хит (снимки)

Seraphine притежава магазини в Лондон, а сайтът й обслужва клиенти в над 20 страни. Клиенти на модната марка сред звездите са Анджелина Джоли, Джесика Алба, Дженифър Гарнър и Кейт Хъдсън.

Още с появата си пък младият принц Джордж успя да срине сайта на американска компния. Това се случи, след като бяха разпространени снимките от изписването му. На тях той е повит с пелени от марката aden + anais.

За девет дни компанията е получила 7 000 поръчки, което представлява ръст от 600% в продажбите на този конкретен артикул. Персоналът все още се опитва да покрие всички поръчки за пелените, които са част от комплект от четири, който носи името Jungle Jam и се продава на цена от 44.95 паунда.

Етикети:

кейт мидълтън,
принц джордж,
рокля,
мода

14 харесват тази статия

1 не харесват