Хюрем султан е бременна

2
Добави коментар
mignews
mignews

Екранната Хюрем Султан, която скандално напусна сериала преди няколко месеца, е бременна. Актрисата Мерием Узерли криела до последно новината, заради скандалите около психичното й състояние. След като буквално избяга от снимките на „Великолепният век“, красавицата хукна да се лекува в немска клиника от нервен срив.

Новината за бебето бе съобщена публично от турската журналистка Айше Арман. По време на среща с Мерием в Берлин репортерката научила за щастливото събитие. Двете провели интервю за живота на Узерли в Турция, за причините да напусне „Великолепният век“. Мерием разкрила, че очаква бебе.  „Научих невероятни неща, става въпрос за много по-сериозни проблеми, отколкото предполагахме“, коментира новинарката.
„Най-много се шокирах, когато разбрах, че е бременна“, разкрива още тя.

Актрисата бе сгодена за турския актьор Джан Айтеш, но по последна информация той я изоставил бременна. Феновете на актрисата обаче са категорични, че тя е твърде красива, за да стои дълго време сама и много скоро ще намери достоен татко за своето дете.

Разкритието, че звездата от „Великолепният век“ е бременна в четвъртия месец смая мнозина. Само преди броени седмици Мерием бе подложена на жестока критика заради проблемите си с килограмите. Тя обаче не коментира нападките, а, както стана ясно, закръглената й фигура се дължи на факта, че ще става майка.  TV7 приключи излъчването на сериала на 13 август с епизод 96 от втори сезон.