Древни рисунки на НЛО?

59
Добави коментар
Segmadis
Segmadis

– June 3, 2009Публикувано в: История, Снимки и Клипчета

1 Flares

1 Flares

×

Напоследък започва да ми става навик да пиша за какви ли не мистерии, в което не мисля, че има нещо лошо. Ето една тема, в която ще видим няколко картини и дори релефи в камък от древността, на които с много малко въображение съвременния човек би видял НЛО. Естествено това, че тези рисунки са стари…доста даже, до известна степен означава, че най – малкото не са повлияни от съвременната мания по НЛО-та.

Разбира се, повечето от тези картини най – вероятно са вдъхновени от даден феномен наблюдаван от древните, като преминаването на комета например или защо не и слънчево затъмнение. Имайки предвид суеверността на хората по онова време, а и доста по – дълбоката и искренна вяра в нещата над тях и в приемането на много такива за свръхестествени, не е трудно да си представим как дори и най – обикновен метеорит можел да бъде приет като божествено дело.

Снимките тук не са много, надявам се скоро да имам достатъчно материал за продължение на тази тема, понеже се оказва, че е не малко интересна, а и в доста аспекти се припокрива с много от днешните мании и вярвания. Надявам се да ви е било поне малко интересно, а за повече … coming soon

Neshtoto.com