Любима актриса е бременна, но и изоставена

14
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Любима актриса е бременна, но и изоставена

Красивата актриса е готова да стане самотна майка

Новината, че звездата от телевизионния сериал „Великолепния век“ Мерием Узерли е бременна, вече е официално потвърдена. За сега само се шушукаше, че екранната Хюрем Султан очаква бебе, но вече е сигурно. Щастливата новина бе съобщена от турската новинарка Айше Арман, която публично оповести, че актрисата е в нежно очакване. Репортерката се срещнала с Мерием в Берлин и научила за бременността й.

Мерием Узерли в ролята на Хюрем

Екранната Хюрем буквално избяга от снимачната площадка на сериала и се скри в немска клиника, където да се лекува от нервен срив. Скандалите около психичното й състояние станаха общоизвестни, припомниха от БЛИЦ.
Айше Арман провела интервю за живота на Узерли в Турция, за истинските причини да напусне „Великолепния век“, за раздялата с годеника й, турския актьор Джан Айтеш, и за плановете й оттук нататък. Така Мерием разкрила, че е бременна. Актрисата се готви за тежката съдба на самотна майка, тъй като годеникът й Джан Айтеш я е изоставил в четвъртия месец на бременността.
Само преди броени седмици червенокосата Мерием бе подложена на жестока критика заради проблеми с теглото. Тя обаче не коментира тогава нападките относно илограмите си, а както стана ясно закръглените й форми и наддаването са нещо съвсем нормално, дължащо се на факта, че ще става майка.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: