Моника Валериева към Божинов: Избягай с мен?

1
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Моника Валериева продължава да дразни Николета Лозанова. От няколко дни моделката, която е спрягана за новата на Валери Божинов, не спира да публикува многозначни коментари във Facebook профила си, видя LifeStyleBG.com.

„Избягай с мен” е посланието, което дружката на Андреа е постнала на страницата си в социалната мрежа. „100 % е насочено към Валери”, коментират интернет потребители, които макар да не са сигурни, че Моника Валериева има връзка с Божинов, са убедени, че дупничанката ще се възползва максимално от заформилия се скандал. В коментарите под въпросната снимка се включва и Андреа с краткото: „Сладките сте ми”.

И докато феновете се чудят, дали наистина е имало нещо между Моника Валериева и Валери Божинов или всичко е пиар, моделката не спира да „удря” Николета Лозанова. Отново във Facebook двойничката на Ни Ло постна снимка от плажа, на която върху пясъка е изписала инициалите „М…В”. Съвсем очаквано мистериозният „В” бе разпознат като Валери. Допълнителни въпроси поражда и друга снимка, чрез която приятелката на Андреа разкрива защо една връзка трябва да остане в тайна.

Дали всичко е пиар, или футболистът наистина има вземане-даване с Моника, Валериева, предстои да разберем.