Coldplay в саундтрака на “Игрите на глада: Възпламеняване“

25
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Първият сингъл от саундтрака на “Игрите на глада: Възпламеняване” е записана от британската група Coldplay.

Харесай страницата ни във Facebook

Парчето се казва „Atlas“ и ще бъде представена на 26-ти август. Компилацията с песните от филма се очаква да излезе преди премиерата на лентата.

С парчета към първата част от поредицата се включиха: Arcade Fire, Kid Cudi, Maroon 5, Тейлър Суифт и др. Световната гала премиера на втората част, адаптация по едноименния роман на Сюзан Колинс, ще се състои на 11-ти ноември в Лондон, а официалната световна и българска премиера на филма е на 22-ти ноември.

Бюджетът й възлиза на 150 милиона долара, което е два пъти повече от изхарченото за първия филм. Сюжетът разказва за Катнис Евърдийн и Пийта Меларк, които се завръщат у дома като победители от 74-те „Игри на глада“.

Победата означава да напуснат семействата и най-близките си приятели, за да поемат на „Турнето на победителя” през всички окръзи на Панем…

В „Игрите на глада: Възпламеняване“ ще видим: Дженифър Лорънс, Лиъм Хемсуърт, Сам Клафлин, Джош Хъчерсън, Елизабет Банкс, Уди Харелсън, Лени Кравиц, Филип Сеймур Хофман, Станли Тучи, Доналд Съдерланд и др. Режисьор на филма е Франсис Лоурънс.

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It