DJ Tarkan и V-sag с клозинг парти на Cacao Beach Club

5
Добави коментар
Fame.bg
Fame.bg

На 30-ти август един от абсолютните фаворити на българската клубна публика -DJ Tarkan се завръща за едно много специално парти на Cacao Beach в Слънчев бряг. Традиционно турският диджей закрива сезона на Cacao и събира хиляди почитатели на хауса, които през последните месеци не изневериха на най-актуалната парти дестинация в България. Този сезон е повече от успешен, а Лято 2013 донесе много емоции на меломаните, които купонясваха до ранни зори в родната Ибиса. Естествен завършек на поредицата от купони и смазващи партита е ексклузвиния сет на DJ Tarkan и V-Sag.

Специално за събитието Tarkan готви демонстрация на еклектичния му вкус, богата музикална култура и уникален стил на миксиране. Всяко парти на DJ Tarkan е уникално, а когато той застане зад пулта, звукът едновременно изпълва, но и вибрира в пълна хармония с мястото, хората, енергията и настроението на събитието. Затова не е случайно, че публиката в цял свят е луда по него. Роден във Франкфурт и израснал в Турция, той започва кариерата си на диджей в една от най-известните турски радиостанции, с което приковава вниманието на редица световни продуценти. По-късно с V-Sag създават лейбъла No Smoking Recordings. „No Smoking“ е и името на радио шоуто му по Frisky Radio и по Radio Nova.

DJ Tarkan няколко пъти печели наградата диджей на годината в Турция, а през 2010-а беше избран за Best International DJ от българската публика. Първият турски диджей и продуцент, който влиза в Топ 100 на DJ Mag неизменно е част от елита в електронната музика в последното десетилетие. Негови ремикси и продукции са включени в траклистовете на диджеи като Tiesto, Paul Oakenfold, Armin van Buuren, John Digweed, Hernan Cattaneo, Deep Dish, Roger Sanchez, Paul Van Dyk и много други.

Зад пулта на Cacao Beach компания на DJ Tarkan ще прави Василис Сагонас. Той е познат като V-Sag- млад и изключително талантлив DJ и композитор, роден в Лариса, Гърция. Като дете се занимава 6 години с пиано, което до голяма степен формира познанията му в областта на музиката. През 2005-та година резултат от приятелството между V-Sag и DJ Tarkan е съвместният им лейбъл No Smoking Recordings. Двамата стартират кампания за разбирането на музиката „такава каквато е“. Те представят възможността хората да открият истинското значение на музиката – в най-чистата й форма, вместо „подбуденото от дрога забавление“. През последните две години българската публика има изключителната възможност да се наслаждава на звученето на V-Sag в някои от най-добрите клубове в страната, а на 30 август на уникалната му музика ще се насладят и феновете му на Cacao Beach в Слънчев бряг.

И тази година това бе най-актуалния клуб по родното Черноморие, където се вихреха истинските звезди на електронната музика от цял свят.

Още информация за останалите партита на Cacao Beach може да намерите в официалната страница на Cacao Beach във Фейсбук, както и на страницата на FAME.BG.