Стик за избелване на зъби – White & Smile

1
Добави коментар
andrea_iv
andrea_iv

Стик за избелване на зъби – White & Smile

Благодарение на ергономичната си форма позволява да се въведе гел в пукнатини между зъбите и в близост до венците, което позволява избелване на отделни петна, зъби, участъци. Съдържа избелващ гел – Натриев перборат по-малко от 0.16% в съответствие с Европейската директива 2011/84/UE.

Начин на употреба: Измийте зъбите с четка и паста за зъби. Попийте лицевата страна на зъбите с кърпа за отстраняване следите от слюнка. Отворете капачката. Навийте задната страна на стика докато видите синкав гел на върха на апликатора. Нанесете върху желания участък. Изчакайте така около 1 минута с отворена уста. Не изплаквайте. Постарайте се да не засягате участъка със слюнка. В следващите 30 минути до час не употребявайте оцветяващи течности (кафе, вино), не се хранете.

Стикът за избелване дава резултат с натрупване. След всяко следващо нанасяне участъкът става все по-бял. Силата на изсветляване е 2-3 тона. Може да се ползва ежедневно по няколко пъти до постигане на желан ефект. Честотата на използване е до 1 път на 2 часа.

Опаковка от 1 бр. Производител: White и Smile, Франция