Как да си направите „професионални” кифленски снимки

1
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Кифлите превзеха интернет пространството! До този извод може би сте стигнали и вие, разглеждайки многобройните снимки из социалните мрежи, на които млади момичета позират пред огледалото с присвити устни.

Родните знаменитости също не остават назад и една през друга публикуват ли, публикуват фотоси, на които изглеждат по един и същ начин. Но т.нар. “кифленски снимки” не са приоритет само на дамите. (Наскоро в подобна светлина се показа Димитър Бербатов, а преди няколко дни и Валери Божинов.)

И ако за някои подобно поведение в мрежата е идиотско, то други биха дали мило и драго да се покажат в целия си блясък пред аудиторията. Все пак ще получат някой и друг „лайк”.

Оказва се обаче, че има специална „технология” за направата на кифленска снимка. „24 часа” публикува няколко „безценни” съвета за начинаещи „кифли”.

И така…Aко сте решили да си направите снимка пред огледалото (за предпочитане в тоалетната), изключете светкавицата на телефона. Това е основното правило, което ако не спазите, рискувате да развалите „хубавата” снимка.

На второ място, никога не поставяйте свободната ръка (тази, с която не държите телефона) до тялото. Доказано е, че когато ръцете са приближени плътно до тялото, създават визуална представа за повече килограми. А вие не искате да изглеждате дебела, нали?

И ако си мислите, че позата с устните е лесна, пак се лъжете.  За да изглеждат устните обемни и в същото време естествени, трябва да бъдат леко отворени, съветват „специалистите”.

Дръжте телефона на нивото на рамото, наклонете леко настрани главата, вперете поглед в камерата и готово! Сдобихте с една уникална кифленска снимка. Не забравяйте да я качите във Facebook!

Ако все още не сте добили представа за какво става въпрос, вижте снимките на Николета, Алисия и Вили от „Мис България“. Сигурни сме, че може да се сетите и за още куп представители на родния хайлайф, които могат да се похвалят с подобни фотоси.