Болестите не падат от небето! Лечение при множествена склероза.

10
Добави коментар
lubopav
lubopav

БОЛЕСТИТЕ НЕ ПАДАТ ОТ НЕБЕТО! 
МНОЖЕСТВЕНА СКЛЕРОЗА
(Работа на ДУХОВНО НИВО)

Множествената склероза е автоимунно заболяване- което ще рече заболяване, провокирано и поддържано от самите нас! При това заболяване, имунната система вече не реагира на „външните врагове”, а ги разпознава вътре в тялото.
Стресът, напрежението, подтиснатите емоции и страховете, липсата на перспектива и смисъл на живота често провокират тези здравословни проблеми. Звучи ли ви познато? Може ли някой да каже, че никога не е изпитвал подобни емоции и чувства? Ние самите ставаме своите най-опасни врагове и се самоунищожаваме – ден след ден…защото ни разяждат вирусите на страха и отричането на Живота.
На практика всички заболявания имат такъв произход, но това е особено разрушително за организма. Когато имате подобна диагноза, анализирайте собствените си чувства и мисли, като се върнете назад в миналото.
Спомнете си имало ли е момент, в който в знак на отчаяние сте отправили декларация от рода ”Повече не ми се живее-искам да изчезна. Искам да умра!”. Дори за миг да сте си го помислили, дори само на шега, дори за да ядосате някого….
Ако намерите такав спомен, това означава, че сте създали (неволно) ПРОГРАМА ЗА САМОУНИЩОЖЕНИЕ, която работи и в този момент.
Когато осъзнате този факт, добър вариант е да направите декларация за отмяна на програмата и за създаване на НОВА ПРОГРАМА за живот и здраве.

КАК СТАВА ТОВА?

ОСТАВАМЕ НАСАМЕ СЪС СЕБЕ СИ (в тишина и уединение) И СЕ СВЪРЗВАМЕ С ВИСШИЯ СИ АЗ. Заедно с негова помощ, провеждаме следната СВЕЩЕНА церемония-наричаме я свещена, защото по своята същност тя ще промени нашия жизнен и кармичен път! И затова се прави заедно с висшия ни АЗ.

СВЕЩЕННА ЦЕРЕМОНИЯ ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕ

ДЕКЛАРИРАМ намерение пред Вселената:
„Декларирам намерение да се освободя.
от всички клетви, обети, обещания и договори,
които съм сключил устно или в писмена форма,
съзнателно или несъзнателно.
Декларирам намерение да съм свободен,
да направя нови избори и да развия ново разбиране за живота,
в името на най-висшето ми благо и добро.
Така да бъде! Така е! Амин!”

Ако не намерите такава причина за състоянието си, проверете някоя от следните възможности:

ДРУГИ ПРИЧИНИ
1. Някой ни принуждава да вървим срещу себе си, и ние се подчиняваме без това да е нашата воля.
2. Смятаме, че нямаме избор или не можем да постигнем това, което искаме.
3. Копнеем за нещо, но реалността ни принуждава да живеем двойствен живот.
4. Не можем да изразяваме себе си и да отстояваме правата си.
5. Често премълчаваме и преглъщаме, а вътрешно сме гневни и ядосани.

Докато изпращате такива мощни и противоречиви сигнали на тялото, то ги възприема като команда да атакува клетките в органите и системите и да ги унищожи, защото такава е ПРОГРАМАТА а тялото изпълнява програмите от по-висш порядък – програмите на Ума.

За да премахнете програмата за самоунищожение и да възстановите равновесието в организма, можете да работите със следната формула:

Утвърждавам, че аз съм партньор на самия себе си и обичам живота, както и себе си като негова проява.
Обичам себе си и спокойно продължавам напред в равновесие и хармония на всички нива, в идеално здраве и със силна и работеща имунна система.
Всичко в мен е спокойно и следва нормалния ритъм на здравето ми. Приемам предизвикателствата и хората като мои учители, и се уча от опита!
Затова с любопитство и увереност решавам проблемите, без да вредя на себе си, нито външно, нито вътрешно.
Винаги имам достатъчно енергия от Източника, затова организмът ми винаги разполага с нужният заряд, за да бъде в съвършена кондиция, здраве и сила. Така е!

Тези утвърждения можете да правите сутрин, на изгрев Слънце. Правете го дотогава, докато почувствате, че всяка ваша клетка го е интегрирала в себе си. А вие ще го почувствате, уверявам ви! 

Тогава ще усетите, че Животът се връща във вас и че вашето тяло става партньор на Душата ви в Пътешествието, наречено Живот!

Меги Колева

Други свързани публикации: Д-р Петя Йорданова: Страдам от множествена склероза, но Сириус-Д ме върна към живота!

Ако тази публикация ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!