Дъщерята на Версаче изглежда като ходещ скелет

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

В желанието си да притежават перфектна фигура, редица дами се подлагат на диети, но често идва момент, в който не могат да спрат. Образът им в огледалото се размива и непрекъснато виждат тлъстините, които не притежават.

Алегра Версаче е една от жертвите на анорексията. Наследницата на модната империя се сблъсква с известността в ранна възраст и това няма как да не се отрази върху психиката ѝ. Само на 18 години тя притежава 50% от компанията. Отговорност, твърде тежка за крехките ѝ плещи.

Още преди това да се случи, тя е подложена на друго тежко изпитание. На 11-годишна възраст губи един от най-ценните хора в живота си: вуйчо си Джани Версаче, който е убит. Сътресението е твърде голямо за едно дете. Още повече, че тя е любимата племенница на великия дизайнер и връзката между тях е била изключително силна.

Годините минават, а Алегра все по-трудно започва да се справя с името Версаче. Още преди да я познават, хората ѝ слагат етикети, имат предварително изградени представи за нея, очакват много. А тя не може да си позволи да опетни знаменитата фамилия.

Може би напрежението ѝ идва в повече. Може би луксозният начин на живот между Милано, Ню Йорк и Лос Анджелис я натоварва твърде много. Може би.

През 2007 година майка ѝ Донатела Версаче официално признава, че Алегра страда от анорексия. Следват редица интервенции в най-добрите клиники, но видими резултати няма. И днес наследницата на модната империя изглежда плашещо в скелетоподобното си тяло.

Вижте как изглежда тя в Jenite.bg.