Тормозят жената с най-големите гърди в света

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Ани Хоукинс от щата Джорджия има най-големите естествени гърди в света с обем над 2,5 метра и тегло невероятните 50 килограма.

Тормозят жената с най-големите гърди в света

Ани признава, че дълго време се е срамувала от бюста си, но с течение на времето започнала да показва гърдите си и дори да се снима за модни списания.

„Признавам, че от години съм обект на тормоз и подигравки. Дори днес, когато съм вече на 52 години се сблъсквам с много неудобства, заради външния ми вид“, споделя Хоукинс.

С едни гърди напред

„Всеки ден ме обиждат и ми се присмиват хора, които не ме познават. Не мога да го разбера. И аз съм човек“, казва Ани. Един от малкото хора, които не се отвращават, когато видят Ани е нейният съпруг Алън, за когото е омъжена от 13 години.

„Той промени живота ми. Отнася се с мен като с кралица. Обича и мен и децата“, заяви собственичката на най-големите гърди.

Въпреки всички пречки, с които се е сблъсквала заради бюста си, американката никога не си е помисляла да легне на операционната маса.

Американка проси за по-големи гърдиБританките с най-големи гърди в света

„Всички лекари ми предлагат да се оперирам, но не ми е необходимо. Имам силен гръбнак и никога не съм изпитвала болка“, разказва жената. Тя има терапевт, който я учи как да се движи правилно, така че да пази гръбнака си. /БГНЕС /