Пълна промяна: Вижте новия Росен Петров и 23-годишното му гадже! (СНИМКИ)

1
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

Водещият на „Нека говорят” Росен Петров е неузнаваем. След 4-месечни тренировки в боксовата зала телевизионерът е успял да смъкне цели 12 килограма и да понатрупа мускулна маса. Причината за тази промяна естествено е жена.

От няколко месеца насам бившият съдружник на Слави Трифонов има връзка с 23-годишната студентка Карина Видолова, разкрива „24 часа”. Двамата изживяват бурна любов, но противно на очакванията все още не живеят заедно. „Запознахме се в заведение”, споделя самият Росен Петров, допълвайки, че вече не знае кой кого е свалил.

За пръв път Росен Петров и Карина се показага заедно по време на прием в Руското посолство. Няколко месец след това връзката му с 20-години по-младата Карина е в разцвета си. Двамата си подариха няколко незабравими дни в един от най-красивите български курорти „Свети Константин и Елена”. Росен Петров държал да избере хотел, в който гостите са предимно чужденци, за да не бъде притесняван от папараци и фенове, които един през друг биха му искали автографи.

И докато феновете обсъждат колко красива двойка са Росен Петров и Карина Видолова, водещият е в трескав подготовка за новия сезон на предаването. В ефира на bTV „Нека говорят” се завръща на 1 септември със специален гост европейският шампион по бокс в тежка категория Кубрат Пулев.

Снимки: „24 часа”