Организиране на бизнес събития в ресторант

10
Добави коментар
rumianka82
rumianka82

Организиране на бизнес събития в ресторант

В какво всъщност е специализиран ресторант Вила Марциана?  Празниците, като рождени дни, юбилеи, кръщенета и сватби, организирани тук са вече специална марка, която е незаменима и неповторима за много хора от региона на Варна.

Характерна е кухнята, която се предлага тук. Тя залага на възпроизвеждането предимно на родни и балкански ястия на най-високо ниво. Това се отнася както за празничните менюта за сватби и други поводи, включващи традиционните салати, основни ястия и десерти, така и за все по-популярното за официални поводи гурме меню, предлагано в шест или осем стъпки.

Също така ресторант Вила Марциана до Варна, в партньорство с работещата тук Работилница за бъдеще България, организира бизнес събития на най-високо ниво.

Фирмени презентации в ресторант Вила Марциана – Варна

Сред ресторантите на Варна, едва ли има друг, който има толкова голям екип, който да организира бизнес събития и презентации на най-високо ниво. От къде идват тези компетенции? Работилница за бъдеще България организира много собствени събития, и благодарение на това знае, от какво зависи успеха им. Базата данни с контакти, както и всички медии в интернет могат да бъдат използвани, за неговото популяризиране.

Менюто и обстановката са впечатляващи и допринасят сами по себе си за атрактивното представяне на продуктите и повишават шанса за постигане на крайната цел (продажба на продукт, убеждаване в качеството на работа на партньорите, сключване на нови сделки, повишаване на ефективността на работа и на духа).

Фирмени празненства в ресторант Вила Марциана – Варна

Всеки предприемач, както и екипа на Работилница за бъдеще България знае, колко важно е един фирмен празник за по-нататъшния успех на фирмата. Докато всички се забавляват, мениджърите са длъжни да насочват развитието на повода по начин, който да допринесе за плодотворни разговори, за разсейване на напрежение между колеги, за нови, изключително креативни идеи.

Според целта на празника, може да се организира коктейл или настаняване по маси. В единия случай например, може да се постигне непосредствена комуникация и по-добро опознаване между всички нови членове на екипа. При настаняването по места мениджърите имат възможност да работят за оформянето на определени работни групи, за доизбистряне на проекти и отношения. Екипът на ресторант Вила Марциана с удоволствие ще обсъди всички тези детайли преди събитието и ще по търси най-изгодния вариант.

Според общите наблюдения гурме менютата допринасят за отличен ефект за стопляне на бизнес отношенията сред партньорите и колегите. В няколко стъпки те оставят водят до приятен разговор с естествени паузи за почивка, в които се наслаждавате на отделните порции. Паузите могат да бъдат използвани и за някои кратки презентации и изненади.

Всички, желаещи да организират фирмено парти или бизнес представяне в ресторант Вила Марциана Варна, могат да си организират предварителна среща с представителите на ресторанта или на Работилница за бъдеще България.

Запитване Тел. 05102 3012 Повече за фирмените събития тук