Ейприл Роуз от “Дърти хлапета 2″ (СНИМКИ)

1
Добави коментар
fzuberski
fzuberski

 

Представяме ти Ейприл Роуз, брато. Тя е американска актриса, която е една от малкото читави блондинки, които сме срещали. Срещали е силно казано, но това изобщо няма значение, защото Ейприл има супер цици. Това изречение няма смисъл, но я се опитай да я гледаш само в очите! Не става, нали?

“Имам си мастифче за домашен любимец и се казва Шарки. Без какво не мога? Без бекон, един добър човек и кафе. Признавам, че ще се притесня, ако погледнете в хладилника ми. Има толкова много майонеза. Обичам да пия бира, не съм префърцунена по някакви коктейлчета. Обичам да снимам пияните си приятели”, добавя Роуз, като веднага е светната с въпрос: “Коя е най-тъпата свалка, която си чувала, ма?”, а тя бързо отговаря: “Ако си ми приятелка, ще ми позволиш да се събудя веднъж до теб и да ти нарисувам голото тяло докато спиш с маслени бои”.

По-тъпо нещо не бяхме чували, но продължаваме да твърдим, че Роуз има кафево. Защо?

Като малка някакъв тюфлек се опитва да я изнасили, обаче по някакъв начин все пак тя успява да избяга. Случката се разиграва на някакъв купон в къща. Тогава Роуз е само на 17 години и днес тя признава, че все още се разплаква като се сети за случилото се. Роуз обаче показва, че е силна и започва да помага на жени, които са изпаднали в подобни ситуации.

“Това не трябва да се премълчава. Изнасилването дори само като дума е отвратително и болезнено, да не говорим, ако го преживееш”, казва Роуз, която има и своя организация.

Няма как, спечели ни с това. Сега ще си пуснем “Дърти хлапета 2″, където Роуз играе, а ти се полюбувай на тези снимки.