Циганката Пенка се завръща

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

И това доживяхме – скандалната циганка Пенка от „Мис България“ се готви да става телевизионна водеща. Тя може и да не изкласи до диплома за основно образование, но пък се връща на екрана, за да превземе телевизионния ефир, пише Всеки ден.

Какво и как ще води по телевизията Пенка от „Мис България“, все още е в процес на уточняване. Сигурно е само едно – ТВ7 нямаше как да изпусне момичето, което се превърна в тотален хит в ефира само за една нощ. Затова отправи към циганката оферта да продължи изявите си в ефир. Тя пък от своя страна нямаше как да откаже предложения шанс. И сама се похвали, че отново е в играта. „Вашият кошмар се завръща скоро на екрана“, триумфално обяви ромката.

Все още обаче не се знае как с нейния едва завършен четвърти клас ще съумява да чете репликите си в ефир. Това ще бъде и най-голямото предизвикателство пред бъдещите редактори, които ще трябва да режисират всяко нейно действие и дума пред камерите. Най-вероятно ще се налага да диктуват всичко в слушалка в ухото й с надеждата, че ще съумее да го възпроизведе навреме.

Другият вариант е да я карат да учи всичко наизуст предварително. В „Мис България“ Пепи доказа, че е достатъчно артистична и с бърза памет, за да запомня точно реплики на испански, без да има най-малка представа какво означават. Затова се предполага, че с българския ще й бъде далеч по-лесно.

„И да сбърка нещо, и да каже някоя глупост, няма да е проблем. Нали хората затова я гледат – за да й се смеят на акъла“, коментират телевизионери. Самата Пенка вече напълно е повярвала, че е истинска звезда и нищо не може да й се опре. Много хора обаче се заричат, че стане ли тя телевизионен водещ, ще спрат да гледат телевизия.