Гърнето ударил и дъщерята на Бай Миле

13
Добави коментар
mignews
mignews

Пет момичета и видеокамери свидетелстват, че бившият бос на ЦСКА е нокаутирал дъщерята на Фатик

Димитър Борисов – Митьо Гърнето е пребил не само щерката на Фатик, а и Йоана, дъщеря на екзекутирания бос на СИК Милчо Бонев – Бай Миле. Това твърдят очевидци на кървавото меле в столичното заведение „Пи ем“ в центъра на София.

В началото на седмицата бившият бос на ЦСКА и боклукчийската фирма „Титан“ нападна и преби пред тоалетната на нощния бар 16-годишната Адриана Тюркмен, след което офейка с гардовете си. Записи от видеокамерите пред тоалетната на „Пи ем“, както и пет момичета, сред които 20-годишната щерка на Бай Миле – Йоана, уличават Гърнето като инквизитор на десетокласничката Адриана. В началото на другата седмица свидетелките на вулгарното престъпление ще дадат показания в столичното Първо районно управление.

Оказа се, че Митьо Гърнето е ударил с юмрук не само дъщерята на Фатик, а и Йоана, наследницата на покойния Бай Миле. Двете момичета излезли заедно от дамската тоалетна, когато били посрещнати с юмруци от мъртвопияния пернишки изрод. Гърнето стоварил с все сила юмрук върху Адриана, след което понечил да зашлеви дъщерята на Бай Миле. Йоана обаче успяла да се дръпне назад и плестницата на ликвидатора на ЦСКА почти не я засегнала.

Драмата се разиграла за секунди, а когато няколко млади момичета се разкрещели, в общото помещение, отделящо мъжката от женската тоалетна, нахълтали двама охранители на Борисов, които веднага го извели от оплисканото с кръв сервизно помещение. Минута по-късно пияният като свиня пернишки „бизнесмен“ бил натоварен в черен джип „Мерцедес“ G класа с регистрационен номер 0007, който напуснал с мръсна газ района на престъплението.

За разлика от Адриана, щерката на Милчо Бонев не е подала жалба в Първо РПУ и в прокуратурата срещу Димитър Борисов. Близки до вдовицата на Бай Миле Силвия Панагонова разкриват, че властната дама е забранила на дъщеря си да пуска жалба, за да не се шуми излишно около фамилията. Йоана обаче ще свидетелства в прокуратурата, че Митьо Гърнето е пребил малката щерка на Фатик.

На фона на големия обществен отзвук около поредната бандитска проява на Димитър Борисов буди недоумение фактът, че той все още не е привикан на разпит в полицията, а от Софийската районна прокуратура определят като „незначителен“ случая. Така поне става ясно от обявлението на прокурорите, че ще изчакат минимум 60 дни, преди да решат дали да повдигнат обвинение за хулиганство и нанасяне на лека телесна повреда срещу Димитър Борисов.

Адвокатът на семейство Тюркмен – Константин Симеонов призна, че е неприятно изненадан от пасивната роля на компетентните органи. „Адриана е в крехка и чувствителна възраст. Тя не може да спи спокойно дни след нападението срещу нея – изживява силен стрес, има и физически травми по лицето, които са констатирани от специалисти от Съдебна медицина. Димитър Борисов трябва да отговаря за нанесена лека телесна повреда по хулигански подбуди“, коментира адвокат Симеонов пред „Всеки ден“.

Грозният екшън в тузарското заведение „Пи ем“ е сред най-коментираните теми и в столичния ъндърграунд. Според мълвата Митьо Гърнето е сериозно уплашен, но не от полицията и прокуратурата, а от мафиотско отмъщение. „Борисов като стара мутра от пернишкия клон на ВИС-2 много добре знае, че кръстник на дъщерята на Бай Миле е Сретан Йоси ч. А Йоца трудно прощава посегателство над хора, които пред Бога е взел под своя опека…“, коментират в ъндърграунда.