Как мислят мъжете – тайната на мъжката психология

14
Добави коментар
mayamishkova
mayamishkova

Защо мъжете изневеряват?

 

Защо някои мъже, които са дълбоко влюбени в половинките си, им изневеряват? Женският отговор е „Не може наистина да я обича”.

 

Истинският отговор е, че той наистина я обича, но просто е ужасен от мисълта, че вече не е алфа мъжкар, защото е обвързан и следователно – не е привлекателен за противоположния пол. Трябва да разберем това, за да направим първата стъпка към разбирането на мъжкото мислене.

 

Психология на половете

 

Често се приема, че мъжете мислят по-логично от жените. В това има известна истина. Но при мъжете е по-характерно да мислят по по-първобитен начин. Правенето на секс с възможно най-много жени е заложено еволюционно в мъжа, тъй като това увеличава вероятността за възпроизводството му.

 

Жените са настроени по противоположен начин. Най-добрият шанс те да имат здрави деца, е ако мъжа остане с тях, грижи се за тях и ги защитава.

 

Всичко, което трябва да знаете, когато се чудите защо мъжете мислят точно по този определен начин, се съдържа в следното: самооценката на мъжа е тясно свързана с неговата способност да привлича жените. Когато това спре да се случва (след започване на връзка, например), самочувствието му се понижава и понякога жената подсъзнателно губи интерес.

 

Използвайте психологията на мъжете във ваша полза

 

Как тази теория за това как мислят мъжете би могла да се приложи в ежедневието? Когато мъж идва при вас на бара, на първо място той търси секс.

 

Всичко, което правите и казвате трябва да ви придаде много по-висока стойност, така, че мъжа да започне да вижда нещо повече от секс партньор във вас, т.е. да го убедите да инвестира време и любов.

 

Веднъж разбрали как мъжете мислят и защо, започвате да разбирате, защо не бива да спите  с някого още на първата среща – защото трябва да заобиколите тези първични инстинкти.

 

Защо мъжете мислят по определен начин? – Милиони години еволюция. Добрата новина е, че след като започнете да разбирате, как мислят мъжете, може да обърнете нещата в своя полза.

 

Снимки: imagerymajestic, stockimages FreeDigitalPhotos.net