Оставете навиците му на мира!

2
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Отскоро сте заедно. Вече спокойно и без първоначалното вълнение споделяте пред приятелките си колко прекрасен и съвършен е Той. Всичко е като в приказките, докато един ден на хоризонта не се появи неприятен за вас негов навик. Следва втори, трети… Така, докато не осъзнаете, че всъщност има десетки на пръв поглед дреболии в характера му, които обаче са способни да ви подлудят.

Струва ли си обаче да се опитвате да отучите половинката си от нещо, само защото вие се дразните? А как бихте реагирали ако той всячески се опитва да направи същото с вас? Вместо това се опитайте да приемете неговите дребни несъвършенства. Най-малкото защото никой не е съвършен. Включително и вие.

Чорапите по земята Дразнят ви чорапите в ъгъла на стаята? Радвайте се, че са само в ъгъла! Да се опитвате да го откажете от този навик е като да си блъскате главата в стената. Все пак има нещо, което може да направите.

Следващия път, когато ви подразнят дрехите на земята, преместете ги върху например любимия му стол или диван. Той определено ще се смути от купчинката дрехи, появила се на „негова територия” и може би изведнъж ще си спомни какво е предназначението на коша за пране.

Домакинските задължения Самата дума задължения действа ужасяващо върху психиката на повечето мъже (а и жени). Така че не отчайвайте половинката си съвсем като му повтаряте постоянно, че „това не се прави така, а ето така”.

Приятелите му Сред другарчетата му има традиция всеки петък да се събират в някой бар, да изпият всичката налична в заведението бира и да крещят срещу телевизор, който предава поредния според вас незначителен мач? Не го спирайте. Вместо това си организирайте вечер по женски с вашите дружки и се отдайте на любими занимания, които за него изглеждат също толкова незначителни. В крайна сметка не може интересите ви да съвпадат със 100 процентова точност.

След секс… Веднага след красивия финал той „проваля всичко”, обръщайки се и заспивайки? Дишайте спокойно, това не означава, че той не ви обича! Всъщност учените отдавна са категорични, че това е чисто биологична реакция, случваща се в организма на мъжа непосредствено след еякулация. Затова, докато е още буден, по-добре го помолете да ви гушне и се отдайте заедно на сладкия момент, макар и по различен начин.

Ако тази статия ви е била интересна, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!