Pioneer представи компактен DJ-ски пулт за iPhone и iPad

15
Добави коментар
wweb
wweb

App Store разполага с най-добрите приложения за създаване и миксиране на музика, достъпни за мобилни платформи. Този факт се отчита от големи производители на електроника. Започнаха да се появяват все по-голям брой музикални аксесоари, които поддържат работа с iPhone, iPad и iPod touch, като това ново предложение от Pioneer…  

DDJ-WEGO2 е портативен пулт за електронна музика, който действа като контролер за iPhone и iPad, и същевременно е съвместим с всички DJ-ски приложения. Той използва достъпните възможности на смартфона и таблета, като спестява нуждата от включване на допълнителни контроли и дисплей.

 

Аксесоара пристига в комплект с Virtual DJ Limited Edition за Windows и Mac. Освен това може да работи с iPhone/iPad приложението djay, което предлага десетки професионални възможности за миксиране на музика.

 

 

Цената на DDJ-WEGO2 е 429 долара, а продукта влиза в продажба през ноември. Той ще е достъпен в червено, черно и бяло. А, какво ще кажете за този ключодържател, който превръща iPhone в пулт за DJ-и.