Преминете в стил „дънки с висока талия”!

14
Добави коментар
nadin9061
nadin9061

Високата талия е много популярна мода през последните десетилетия и наскоро направи успешно завръщане.

Дънките с висока талия са перфектните панталони за всяка жена, която иска да демонстрира дълъг крак.

Можете да се облечете в небрежен стил и все пак да изглеждате модерно като съчетаете дънки с висока талия със светло синя чанта и аксесоари в този тон. Играйте с цветовете, изберете друг светъл цвят, който ще се откроява и аксесоари, които да довършат ансамбъла.

Официалният стил със сигурност не е скучен, ако знаете как да повдигнете талията. Изберете риза и я пъхнете в дънки с висока талия. Можете да подберете едноцветна риза или с фантазия от цветове. Добавете елегантна чанта или стилен шал. Сложете минимално бижута – шик часовник или гривна и обуйте интелигентни токчета. Сложете и един блейзър и ще имате полу-официално попадение!

Ако сте в настроение да се облечете гръндж, това е начинът. Облечете дънки с висока талия, които са парцаливи или на кръпки и карирана риза. Кожено яке също можете да носите, според сезона. Подберете и съответните аксесоари.

Определено е възможно да изглеждате очарователно дори и да сте облечени в дънки, стига да сте избрали правилните допълнения. Панталоните от този тип могат да са с пайети или лъскава горна част, като допълнение с колан или капси. Сложете светло горнище с дълбоко деколте или блуза без ръкави. Друга възможност е да облечете пуловер или ултра женствена блуза с буфан ръкави като завършите тоалета с обувки на висок ток и стилни аксесоари.

И накрая – това, че нещо е модерно не означава, че е задължително. Но, ако имате къси крака, не подчертана талия и широк ханш – дънките с висока талия са създадени точно за вас. За жени с малко по-широк ханш и правилни пропорции – също са добри, особено ако се разширяват към обувките в стил „чарлстон”.