Вижте 120-килограмовата мутра, пребит от крехка жена

2
Добави коментар
mignews
mignews

Мутрата, пребит от крехка женичка на бургаската улица „Оборище“, се оказва известен състезател по канадска борба, показа проверка на Флагман.бг. 37-годишният Невен Юлиянов до преди няколко години е участвал в куп състезания на силовия спорт, печелил е и немалко медали.От 2010 г.обаче няма никаква информация за участия на подобни турнири.

Внушителната му фигура е подходяща за състезател по канадска борба. Здравата му ръка и мускулестна структура обаче не го спасиха освен от арест и от унижение – да бъде пребит от крехка жечика на средна възраст. 49-годишна бургазлийка му хвърли як пердак, след като Невен се опита да задигне 25-грамовия й златен синджир преди няколко дни.

В четвъртък едрият мъжага нападна дамата докато тя се прибира към дома си. Като опитен джебчия Невен Юлиянов веднага забелязва масивния златен аксесоар и с едно движение го къса от врата на жената, побягвайки с бясна скорост към бул.“Сан Стефано“.

Миг преди да се качи в таксито, той е свален от минаващият точно в този миг полицай Константин Петков, а жената, станала жертва на кражбата яростно започва да налага грабителя си за негов ужас. В резултат на побоя Невен е приет за лечение в МБАЛ-Бургас.

Бургазлията от дълго време бил безработен. Той живее на ул.“Христо Ботев“ 70, където съседите му изказаха доста противоречиви мнения. Според непотвърдена информация Невен е криминално проявен.

Живущите в района на ул.“Оборище“ пък разказаха, че мъжът от седмица се навъртал в района и бил безкрайно подозрителен. До момента на нападението обаче няма регистрирани други оплаквания за кражби или обири в тази част на града.