Вижте как се вихри бременната Ива Софиянска-Божкова

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Вижте как се вихри бременната Ива Софиянска-Божкова

Бременната Ива Софиянска-Божкова се вихри с приятелките си

Ива, дъщерята на бившия столичен кмет Стефан Софиянски, която само от няколко месеца е и снаха на бизнесмена Васил Божков, вече напредва в бременността. Тя вече се радва не само на кагръглено коремче, но и на пухкави бузки. Бъдещата майка видимо е качила доста килограми, което обаче не й пречи да се забавлява в компанията на своите приятелки.
И снимки на Ива и приятелката й Никол Станкулова на плажа се появиха наскоро в мрежата. Двете колежки от Нова телевизия купонясваха подобаващо по плажните барове. (ПОДРОБНОСТИ И ФОТО ТУК!)
На 1 юни Ива Софиянска се венча за гаджето си Антон Божков на тузарска церемония в хотел „Шератон“. На сватбата булката бе бременна в третия месец.

Бременната Ива пак на парти

Очаква се Ива Софиянска-Божкова да отиде да роди в Лондон, където тя и половинката й Антон живяха дълго време. Младите съпрузи искат да избегнат светската шумотевица у нас около предстоящата поява на първородната им рожба. Дядовците, Васил Божков и Стефан Софиянски, са съгласни с всяко желание на бъдещата майка, писаха от БЛИЦ. А взискателната бременна е категорична, че няма клиника у нас, от която да не изтече информация. А случи ли се това, ще настане страшен панаир. А междувременно купонът за Ива продължава.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: