Есенни дрехи за най-малките деца / DobromiraK / Моето дете Блог

2
Добави коментар
bulgarianlawyer
bulgarianlawyer

С идването на есенните дъждове и студените дни, всички майки започват да си задават въпроса и да търсят отговор на него, а именно как да обличат своите деца. Най-малките палавници никога няма сами да ни кажат дали им е добре или пък студено, така че ние сами трябва да разберем това и да им закупим комфортни и практични дрешки, които едновременно да са много стилни и красиви.

Има едно неписано правило и това е, че децата ни трябва да са облечени с една дрешка повече в сравнение с нас самите, тоест за да се чувстват удобно и топличко през есенните и зимни дни. Много е важно обаче и да не прекалите с облеклото и да навлечете децата си като за северния полюс, като така да им е прекалено топло.

Малчуганите не трябва да се изпотяват, но също така да замръзват, тоест родителите сме длъжни да намерим някаква златна среда. За да разберете как се чувстват вашите деца просто им бутнете ръчичките или нослето. Това се местата, по които лесно можете да се ориентирате и да разберете дали им е студено или пък прекалено топло с избраните детски дрехи за разходка. Ако техните ръчички са горещи и влажни, значи палавниците Ви са прекалено топло облечени, ако обаче нослето им е студено, тогава трябва да им облечете още една дрешка, за да не настинат.

Най-удобните детски дрехи за малчуганите между 6 и 12 месеца са гащеризоните.

Те са комфортни, а също така ще ги предпазват добре от силните ветрове, дъждовете или с една дума децата Ви ще се чувстват наистина уютно и удобно облечени в тях. Ние Ви препоръчваме да закупувате такива модели, които имат и качулка, като причините са ясни – да защитите от студа главата и вратлето им, ако се появи силен вятър по време на разходката Ви. Днес на пазара ще намерите наистина огромен избор от модели, както за момиченцата, така и за момченцата.

При малките кокетки най-актуални за този сезон си остават тези облекла с флорални мотиви и райета, като в колекциите на NEXT и други световни марки ще можете да намерите множество такива предложения на детски дрехи за есента.

Ефектното съчетание на черно и бяло също е на мода и при малчуганите, като в тях те изглеждат наистина приказно и невероятно красиво. В модната линия на NEXT ще можете да закупите също така интересни предложения от детски дрехи за есента с принтове и мотиви на панда. При момченцата най-актуалните цветове за този сезон са синьото, сивото, бежовото, бялото в съчетание с черното и зеленото.

И така, днешната ни разходка из модерните детски дрехи за есента приключи, но само за днес. Очаквайте скоро много полезна информация за това как да обличате децата си, но на по-голяма възраст, както за есенните дни, така и за предстоящите зимни месеци.

категория: Красота и мода
прочетена 1591 пъти, коментари 0, Актуализирана на 02.09.2013 г. в 11:13 ч.