Разгадай света на Денито и спечели всяка седмица Денито комплекти

1
Добави коментар
pgp

Награди: 4 х Денито керамични купи, 4 х Денито тефтера, 4 х Денито кухненски таймера, 4 х Денито хладилни кутии, 4 х Денито престилки.

Приятели на Денито, ще подложим Вашите наблюдателност и вкусови рецептори на изпитание 🙂

Имате за задача да разгадаете кой продукт на Денито съдържа всички зеленчуци от снимка №1.

Всеки петък, от 02 септември до 27 септември, чрез жребий ще теглим петима от всички регистрирани, които ще си спечелят х 1 симпатична и практична Денито награда.

Приложението Разгадай света на Денито предоставя възможност на потребителите да се регистрират в приложението, като въведат своите имена, телефон, e-mail и адрес за доставка и по този начин, получат достъп за коментар под снимките на„Разгадай света на Денито”, които ще бъдат публикувани всеки ден от понеделник до четвъртък в периода на играта – 02 септември – 27 септември.

Поставянето на коментари под снимките на Денито ще осигури на Участниците, които са ги генерирали, възможност да се включат в седмичната томбола.

Седмичната томбола ще се провежда всеки петък от комисия в тричленен състав, сформирана от Организатора, която ще определя на случаен принцип – чрез жребий със специално изготвена електронна система – измежду всички включили се Участници през седмицата имената на петима печеливши. Имената на печелившите участници ще се оповестяват същия ден на интернет адрес: denito.bg.

Краен срок за участие: 27 Септември 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.