Напиши ревю/пътепис на тема „Ваканция в Гърция“ и спечели 100 лв. парична награда

1
Добави коментар
pgp

Как да участвам?

1. Напиши авторски текст и го публикувай в твоя блог. 2. Регистрирай се като афилиат в 2leva.bg (ако все още нямаш регистрация) 3. Влез в профила си и кандидатствай за кампанията на NiamaVreme.bg 4. Влез в кампанията на NiamaVreme.bg, кликни на „Инструменти“ и вземи линка „Линк за Конкурса – „Ваканция в Гърция““ от секцията „Текстови линкове“. 5. Сложи линка в текста на своя блог, с анкор „NiamaVreme.bg“ 6. Изпрати ни мейл на [email protected] с твоите имена, телефон за връзка, линк към текста с който участваш в конкурса и потребителското ти име в 2leva.bg.

Как ще бъде избран печелившия текст?

Жури от 5 човека, съставено от екипите на NiamaVreme.bg, Дитигална Агенция WeKnowHow.bg и 2leva.bg ще оцени всички текстове и ще избере най-добрия на който ще бъде връчена наградата.

Какво става ако не спечеля конкурса?

Ако не спечелиш конкурса, текста който си написал ще ти носи продажби през системата на 2leva.bg завинаги, защото линка е с вграден афилиейт код и по този начин всеки участник печели. Колкото повече статии напишеш толкова повече продажби ще генерираш, но не забравяй, че в конкурса оценяваме най-вече качеството на текста и колко полезен е той за потребителите.

Какви са критериите за оценка? •    Оригиналност на текста

Правила за участие: 1.    Организатор на конкурса: NiamaVreme.bg (Валео Травъл ООД) 2.    В конкурса може да участва всеки с авторски текст на тема “Ваканция в Гърция”. 3.    Задължително условие е текстът да не е бил публикуван досега в печатно или интернет издание. 4.    Текстовете трябва да бъдат публикувани в личния блог или сайт, на всеки от участниците. 5.    В статията, с която се участва в конкурса трябва да има сложен афилиейт линк от системата на 2leva.bg към сайта на организатора. 6.    Текстът/статията да е достъпна до всички потребители в интернет. 7.    Статията да е индексирана от Google. 8.    Линк към текстът/статията да бъде изпратен по мейл на адрес: [email protected] 9.    В мейла да се съдържа информация за участника: имена, сайт, афилиейт юзър нейм 10.   Конкурсът приквлючва на 30-ти септември. Победителят ще бъде обявен на 10-ти октомври.

Краен срок за участие: 31 Октомври 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.