Лещи с които да изглеждате като Аниме Герой

55
Добави коментар
Segmadis
Segmadis

– June 7, 2009Публикувано в: Забавно, Техника

1 Flares

1 Flares

×

Всеки в един или друг момент е гледал манга анимация. Вярвам, че много хора са обръщали внимание на прическите на героите в тези филмчета, а не малко са обръщали внимание и на очите им, които винаги са много големи на фона на лицето. Това според много хора изглежда много добре, а според доста други хора изглежда и секси.

За да имате такива очи, няма доктор в света, който да е способен да ви помогне чрез пластична операция, но има няколко фирми, които произвеждат контактни лещи, които биха могли да ви помогнат. Като функции тези лещи не се различават от нормалните оцветени лещи, с които можете да промените цвета на очите си. При тези обаче има нещо, което го няма при други, а именно че те са по – широки от нормалните, като след като си ги сложите се създава илюзията, че имате по – широки зеници. Доста добра идея мен ако питате и доста перспективна, имайки предвид колко са известни тези анимациики.

Цената на това удоволствие противно на очакванията ми е сранително не скъпа – между $30 и $50 биха били достатъчни за чифт “големи очи”.

Neshtoto.com