Тачо заряза Зорница! Моли Жени Калканджиева за прошка!

1
Добави коментар
lifestylebg.com
lifestylebg.com

„Жени, прости ми!”. С тези думи се обърнал неверникът Тачо към майката на детето си Евгения Калканджиева. Дни след като се завърнал от Гърция с любовницата си Зорница Линдарева, Стефан Манов отишъл при Жени и поискал да се съберат.

Тачо се разкаял искрено за изневярата си и помолил „отчаяната съпруга” да не подава документи за развод. Уверил я още, че проблемите му с алкохола са останали в миналото. „Жени му обеща да си помисли”, коментират пред „Всеки ден” близки до шефката на „Визаж”, изтъквайки факта, че Калканджиева все още не е подала документи за развод, а това е ясен знак, че може би ще даде втори шанс на Стефан.

Зорница Линдарева пък е изтрила от профила си във Facebook всички снимки с Тачо, което според запознати е явен знак, че връзката им е приключила. „Докато нямам официален брак съм свобода”, обяви наскоро Линдарева. Статусът пък на Жени Калканджиева в социалната мрежа все още е „омъжена”. Дали шестата най-красива жена ще успее да прости на Тачо и ще съхрани брака си, предстои да разберем.